Een nieuwe officiële kunst voor MHA plaagt zijn vijfde seizoen

De officiële website van My Hero Academia brengt nieuwe kunst en goodies uit om het vijfde seizoen van de anime te herdenken.

My Hero Academia, een superhit Shonen-serie die plaats vond in de moderne Big Three en erin slaagde er een mee naar huis te nemen, komt terug met een nieuw seizoen. De officiële website van de anime houdt de hype gaande voor het nieuwe seizoen van de anime door af en toe een paar verrassingen voor de fans te laten vallen.


Blijf scrollen om te blijven lezen Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten. Start Snel lezen

My Hero Academia seizoen 5 gaat in première op 27 maart 2021, en de officiële website voor de anime heeft er wat nieuwe kunst voor uitgebracht.In de officiële kunst kunnen we enkele studenten van klas 1A zien, terwijl ze poseren om te pronken met hun eigenaardigheden. We kunnen Jirou, Ochako, Todoroki, Midoriya, Kirishima, Bakugo en Kaminari hun capaciteiten zien demonstreren, terwijl ze midden in de stad staan.

In seizoen 2 veroverde My Hero Academia de anime-community stormenderhand, omdat het iedereen liet zien hoe je een Tournament Arc met succes kunt aanpassen ​Seizoen 5 zal de erfgenaam zijn, omdat het de Joint Training Arc beslaat.

My Hero Academia Seizoen 5 Visual | Bron: Twitter

Een bekend gezicht uit het tweede seizoen zal ook zijn opwachting maken. Shinso, de student Algemene Studies, met een krachtige eigenaardigheid, Brainwash, zal al die tijd geven om zijn waarde te bewijzen en geaccepteerd te worden in de heldenklasse.

Wie man mit Acrylfarbe auf Federn malt
LEZEN: My Hero Academia kondigt derde film aan voor zomer 2021 première

Seizoen 5 van Boku no Hero Academia staat voor de deur en terwijl fans reikhalzend wachten op het nieuwe seizoen, biedt de serie de fans de kans om officiële en exclusieve MHA Season 5-goodies te bemachtigen.

Animate houdt vanaf 2 april 2021 een beurs, 'UA HERO DISPATCH !!', om het vijfde seizoen van Boku no Hero Academia te herdenken.

Bij Animate, “#Hiroaka Yuei Hero Dispatch !! Fair ”wordt gehouden van 4/2 (vrijdag) om het 5e seizoen van de anime te herdenken! Cadeau. We accepteren vanaf vandaag reserveringen voor goederen bij Animate-winkels / postorderbedrijven!

Engelse vertaling, Twitter vertalen

De beurs wordt gehouden van 2 april 2021 (vrijdag) tot 9 mei 2021 (zondag) in Animate Stores in het hele land, en fans in Japan kunnen ook van deze gelegenheid gebruikmaken via Animate-postorder.

Fans kunnen op de beurs ook een oogje in het zeil houden voor de Animate limited-producten en nieuw getekende illustraties. Elke aankoop op de beurs gaat gepaard met een willekeurige bonuskaart, er zijn 7 verschillende kaarten om te verzamelen.

Mijn held Academia | Bron: Officiële website

Om de fans een kijkje te geven op de beurs, heeft de officiële website voorbeeldafbeeldingen van de bonuskaarten vrijgegeven. Ze hebben ook aangekondigd dat ze vanaf vandaag (21 januari) reserveringen voor goederen in Animate Store zullen accepteren.

Over My Hero Academia

My Hero Academia is een Japanse manga-serie over superhelden, geschreven en geïllustreerd door Kōhei Horikoshi.

Het is sinds juli 2014 geserialiseerd in Weekly Shōnen Jump, met zijn hoofdstukken bovendien verzameld in 24 tankōbon-volumes vanaf augustus 2019.

Het volgt een eigenzinnige jongen Izuku Midoriya en hoe hij de grootste held ter wereld steunde. Midoriya, een jongen die al sinds zijn geboorte helden en hun avonturen bewondert, kwam zonder een eigenaardigheid ter wereld.

Op een noodlottige dag ontmoet hij All Might, de grootste held aller tijden, en ontdekt dat hij ook eigenzinnig was.

Met zijn ijverige houding en onwankelbare geest om een ​​held te zijn, slaagt Midoriya erin indruk te maken op All Might. Hij is gekozen om de erfgenaam te zijn van de macht van One for All.

Ehud Lavski und Yael Nathan
Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com