De bestelling wordt toegevoegd aan de lijst met onlangs geannuleerde shows van Netflix

De Amerikaanse streamingdienst heeft na twee seizoenen de stekker uit het bovennatuurlijke drama The Order getrokken.

Er komt geen derde seizoen van de horror / bovennatuurlijke dramaserie The Order op Netflix. De show ging in première in 2019 en een tweede seizoen werd uitgebracht in juni 2020 met lauwe recensies. In november onthulde de maker van de serie Dennis Heaton via een tweet dat Netflix de serie had geannuleerd.

Mädchen auf Instagram vs. im wirklichen Leben

Bron: IMDbDe Orde draait om een ​​student, Jack Morton, die de dood van zijn moeder wil wreken. Om dit te doen, sluit hij zich aan bij een geheim genootschap genaamd de Hermetic Order of the Blue Rose, wiens leider is zijn vader, Edward. Terwijl hij langzaamaan betrokken raakt bij de zaken van de Orde, realiseert hij zich dat hij een onderdeel is geworden van een gevecht tussen magiërs en weerwolven.

In het tweede seizoen vechten de weerwolven, die zichzelf The Knights noemen, om hun door The Order gestolen herinneringen terug te krijgen. Als ze het toch terugkrijgen, voeren ze een volledige oorlog tegen de magiërs. Maar wraak is niet gemakkelijk als er rivaliserende sekten, malafide magiërs en bloeddorstige demonen op jacht zijn.

Katharine Isabelle in The Order | Bron: IMDb

De show toont onder meer Jake Manly, Sarah Gray, Matt Frewer, Max Martini, Loriza Tronco, Devery Jacobs, Katharine Isabelle.

Er is geen nieuws dat de show wordt opgepikt door andere streamingdiensten.

Heb je The Order bekeken? Vind je dat het een ander seizoen had moeten hebben?

Over de bestelling

The Order is een bovennatuurlijk drama over Jack Morton, een student die betrokken raakt bij het geheime genootschap van zijn vader om de dood van zijn moeder te wreken. Als hij in de geheimen van zijn familie graaft, ontdekt hij dat ze in oorlog zijn met de weerwolven genaamd The Knights.

The Order ging op 7 maart in première op Netflixth, 2019.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com