Eigenaren schilderen grappige kostuums op de gaten in hun hek die hun bulldog gebruikt om op straat te kijken

Nadat ze had opgemerkt dat haar bulldog Bogart het erg leuk vindt om door een gat in het hek naar de straat te kijken, besloot de Deense vrouw Ranveig Bjørklid Levinsen een paar grappige kostuums om hen heen te schilderen.

Niet alleen jij zit vast tijdens de lockdown - je honden zitten in hetzelfde schuitje. Hun lange wandelingen in het plaatselijke park zijn gereduceerd tot snelle wandelingen naar de voortuin, en apporteren met de kinderen van de buren is gereduceerd tot naar de straat staren naar een gat in het hek.

Nadat ze had opgemerkt dat haar bulldog Bogart het erg leuk vindt om door een gat in het hek naar de straat te kijken, besloot de Deense vrouw Ranveig Bjørklid Levinsen een paar grappige kostuums om hen heen te schilderen. Al snel filmde iemand de bulldog en deelde de video op sociale media, waardoor Bogart bijna onmiddellijk viraal werd! Zelfs Ranveig zelf heeft de video opnieuw gedeeld met het onderschrift 'Bogart is viral gegaan in Denemarken - hij heeft ook een Instagram-profiel van een van de grootste influencers van Denemarken, en nu kan ik zien dat hij ook een Noorse hondengroep is.'Zie de hilarische bulldog hieronder!

Gewichtsverlust vor und nach Fotos

Meer informatie: Facebook

Lees verder

Iemand heeft onlangs deze hilarische video van een bulldog gedeeld en het ging snel viraal

In een interview met Bored Panda zei Ranveig dat ze in het zuiden van Denemarken woont, samen met haar man Claus en hun twee buldoggen - Winston en Bogart. Ze zei dat de 4-jarige Bogart eigenlijk de pup is van Winston (die eigenlijk een meisje is), en dat hij de kleinste van het nest was. 'Hij heeft een [unieke] persoonlijkheid, en hij is zo grappig - ik hou echt van dat kleine ventje', zei Ranveig.


kurzes lustiges Tinder-Bios für Jungs

De vrouw zei dat ze dicht bij een wandelpad wonen waar veel mensen elke dag langs komen, dus de honden zijn gewoon nieuwsgierig. 'Om te voorkomen dat ze het hek overslaan, hebben we de gaten gemaakt, maar zelfs als het grappig was om ze van de andere kant te zien, dacht ik dat het er nog [grappiger] zou uitzien als we iets zouden schilderen', zei Ranveig.

“Weet je, zoals in pretparken waar je in dit soort gaten je foto kunt laten maken”, grapte de vrouw. Haar dochter schilderde uiteindelijk joker- en koningskostuums.


Berühmtheiten, die wie Zeichentrickfilme aussehen

Ranveig zei dat de reacties van de mensen overweldigend waren en dat vreemden contact opnamen om te zeggen dat zowel de honden als de schuttingschilderijen hilarisch zijn. 'Ik ben zelf overweldigd dat mijn kleine hond viraal is gegaan - alleen maar omdat hij er maf uitziet,' voegde de vrouw eraan toe.


Mensen hielden van de schattige bulldog