Parasyte Seizoen 2: Release-informatie, geruchten, updates

Parasyte Seizoen 2 zou in de herfst van 2022 of winter van 2023 moeten terugkeren. De serie wacht nog steeds op groen licht voor seizoen 2.

Najaar 2014 zegende ons allemaal met de verbazingwekkend angstaanjagende Parasyte the Maxim. Het is zes jaar geleden dat seizoen 1 eindigde, en toch hopen fans nog steeds op de hoop om seizoen 2 van de show te krijgen. ​De anime is aangepast van een geserialiseerde manga in de jaren '90 en iedereen weggeblazen met zijn unieke verontrustende en binge-waardige uitgangspunt.

Het verhaal van Parasyte draait om Shinichi Izumi, een gemiddelde middelbare scholier, die vreedzaam samenleeft met zijn ouders tot op een dag de aarde wordt aangevallen door vreemde buitenaardse wezens die 'Parasytes' worden genoemd. Deze eigenaardige buitenaardse wezens glippen in de menselijke hersenen en nemen het hele lichaam over om al het vlees te verslinden. Een van die Parasyte kruipt in Shinichi's arm terwijl hij sliep als een soort vreselijke nachtmerrie.

Shinichi wordt echter wakker en vertrouwt de Parasyte aan zijn arm toe, wat ook problematisch is omdat het wezen naar believen in een groteske gruwel verandert. Het verhaal vordert waar Shinichi worstelt met de alien in zijn arm terwijl de wereld om hem heen verandert.

Parasyte is niet gemaakt voor angsthazen, dus als je denkt dat je een hart van staal hebt, ga je gang en bekijk deze anime eens.

Inhoudsopgave 1. Uitgavedatum 2. Wat u kunt verwachten van seizoen 2 3. Over Parasyte

1. Uitgavedatum

Parasyte the Maxim Seizoen 2 moet nog worden aangekondigd. De show eindigde in 2014 en is, vanwege het gebrek aan bronmateriaal, nog niet verlengd. Als de anime een groen signaal krijgt, verwachten we dat deze in de herfst 2022 of de winter 2023 uitkomt.

Going Grey sieht tolle Bilder aus
https://twitter.com/NandoGigaba/status/1360004986583801859

Omdat de manga is afgelopen en volledig is aangepast door de anime, is de kans op seizoen 1 mager. Echter, nadat Netflix begon met het streamen van de anime, vermoeden velen dat er mogelijk een anime origineel seizoen 2 voor Parasyte is als deze het goed doet op het platform.

LEZEN: De complete kijkgids van Parasyte The Maxim

2. Wat u kunt verwachten van seizoen 2

Seizoen 1 van Parasyte heeft al het materiaal van de originele manga aangepast, en daarom is er niets meer over voor seizoen 2

Veel fans geloven dat de laatste aflevering verwijst naar de waarschijnlijkheid dat er nog veel parasytes in de wereld zijn. Dit had kunnen gebeuren nadat ze leerden hoe ze naast mensen konden bestaan. De avonturen van Shinichi en Migi waren voorbij, want Migi was voortdurend in slaap gevallen.

Seizoen 2 zou kunnen weergeven hoe het bestaan ​​van sommige parasytes de loop van de menselijke evolutie veranderde en hoe de nieuwe generatie werd geboren met unieke vaardigheden ​Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn hoe mensen hun samenleving opnieuw opbouwden, alleen om te worden aangevallen door een ander galactisch organisme.

Parasyte - the maxim - Official Trailer AUS Bekijk deze video op YouTube

Parasyte- The Maxim | officiële trailer

Bekijk Parasyte: The Maxim op:

3. Over Parasyte

Parasyte is een manga van het sci-fi, horror en psychologische genre, dat soms zelfs grimmig is. Het verhaal gaat over een bepaalde soort van een parasietachtig buitenaards wezen dat een menselijke gastheer nodig heeft om te overleven.

Deze wezens consumeren ook langzaam de gastheer. Maar als ze eenmaal een menselijk lichaam hebben overgenomen, kunnen ze grote schade aanrichten door gruwelijke kenmerken te vertonen zoals messen, demonenvleugels, enorme tanden, enz.

Het leven van een middelbare scholier, Shinichi, verandert als zijn rechterhand wordt overgenomen door zo'n parasiet genaamd Migi. Maar Shinichi vecht om controle over zijn eigen lichaam en probeert de wereld te redden van een totale chaos.

De weergave van de gevechtsscènes en de conflicten tussen mensen en buitenaardse wezens is zeer grafisch weergegeven. En dit lijkt de horrorliefhebber onder ons aan te trekken.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com