Fotograaf wordt dakloos, zodat hij aangrijpende portretten kan maken van mensen die op straat wonen

Dakloosheid lijkt een nooit eindigend probleem te zijn. Voor Lee Jeffries betekent dit dat zijn fotoproject nooit zal eindigen.

Dakloosheid lijkt een nooit eindigend probleem te zijn. Voor Lee Jeffries betekent dit dat zijn fotoproject nooit zal eindigen. Hij fotografeert daklozen om de menselijkheid te laten zien die ze bezitten. De bedoelingen van Jeffries waren echter niet zo goedaardig toen hij begon met het maken van foto's. Het veranderde echter allemaal op een gegeven moment.

vorher und nachher auf japanisch

'Er is liefde met mij gebeurd', Jeffries schreef over Bored Panda. “Destijds was die liefde de motivatie voor alles wat ik deed. Door het Vaticaan rennen om een ​​rozenkrans te kopen voor haar stervende moeder. Haar gevoel van geloof en mededogen voelen voor de minder bedeelden. Zonder het te weten, nam ik stukjes van haar af. Ze blijven tot op de dag van vandaag bij me. Dus als je een foto van Lee Jeffries ziet, is dat geen document van het leven van een dakloze. Het is veel meer dan dat. Het is een metafysisch getuigenis van menselijkheid, geloof en spiritualiteit. Het wordt geboren uit liefde en een verbinding met een ander mens. Haar ... en de daklozen die ik ontmoet. 'Meer informatie: facebook | Instagram | 500px (u / t: vervelingpanda )

Lees verder

zwart-wit-dakloze-portretten-lee-jeffries-12

zwart-wit-dakloze-portretten-lee-jeffries-5

zwart-wit-dakloze-portretten-lee-jeffries-4

zwart-wit-dakloze-portretten-lee-jeffries-9

zwart-wit-dakloze-portretten-lee-jeffries-8

zwart-wit-dakloze-portretten-lee-jeffries-13

zwart-wit-dakloze-portretten-lee-jeffries-3

zwart-wit-dakloze-portretten-lee-jeffries-10

zwart-wit-daklozen-portretten-lee-jeffries-2

zwart-wit-dakloze-portretten-lee-jeffries-6

zwart-wit-dakloze-portretten-lee-jeffries-1

zwart-wit-dakloze-portretten-lee-jeffries-11

zwart-wit-dakloze-portretten-lee-jeffries-7