Fotograaf legt het dagelijkse leven vast van een meisje dat opgroeit met drugsverslaafde ouders

De Russische fotografe Irina Popova trok samen met het drugsverslaafde stel en hun dochtertje Anfisa in om de familiale liefde vast te leggen die geen sociale grenzen kent. De opvallend onthullende en zeer controversiële fotografie van hun dagelijks leven nam een ​​(on) verwachte wending toen de foto's een verontwaardiging veroorzaakten bij mensen op internet die vastbesloten waren om het meisje weg te halen bij haar chaotische ouders.

De Russische fotografe Irina Popova trok samen met een aan drugs verslaafd stel en hun dochtertje Anfisa in om familiale liefde vast te leggen die geen grenzen kent. De opvallend onthullende en zeer controversiële foto's van hun dagelijks leven namen een onverwachte wending toen de foto's de verontwaardiging opwekten van mensen op internet die eisten dat het meisje bij haar chaotische ouders zou worden weggehaald.

Het begon allemaal toen Popova in 2008 de opdracht kreeg om een ​​fotografisch essay over gevoelens te maken en door de straten van Sint-Petersburg dwaalde, op zoek naar de juiste personages. Ze kwam Lila tegen, die helemaal dronken was, maar ook met haar dochtertje in een kinderwagen op pad was. Lila was behoorlijk enthousiast over Popova's voorstel om een ​​fotoshoot te houden en nodigde de fotograaf zelfs bij haar thuis uit. Irina woonde twee weken bij Lila, haar vriend Pasha en hun dochter Anfisa en legde rauwe scènes vast uit hun dagelijks leven en de overvolle feesten die in hun rommelige en luide gemeenschappelijke flat werden gehouden.Het foto-essay 'Another Family' roept een grote vraag op: zijn fotografen slechts sociale waarnemers die de ongerepte realiteit documenteren, of zijn ze verplicht tussenbeide te komen in de levens die ze wilden documenteren?

Bron: irinapopova.net (via: dagelijkse mail )

Lees verder

'Pasha en zijn gast zijn te agressief tegen de samenleving in een punkcultuurstijl.'

kathedrale von st. anthony detroit

'Anfisa speelt met de sigaretten van haar slapende moeder.'

'Lila keert terug naar huis van een avondfeest met Anfisa slapend in een kinderwagen. '

Anfisa is schijnbaar in gevaar als ze dicht bij de raamrand in het appartement van haar ouders komt, maar er is een vangnet dat niet duidelijk op de foto te zien is.

Welche Reihenfolge, um Fate Anime zu sehen

wie sagt man frohe weihnachten auf russisch-orthodox

'Anfisa eet babymix terwijl haar ouders de kamer schoonmaken na af en toe een feestje.'

seltene historische Fotos in Farbe

'Lila vraagt ​​automobilisten op de parkeerplaats om geld en gebruikt haar dochtertje als een argument om haar geld te geven voor het eten van de kinderen.'

Lila en Pasha hadden ruzie over het geld op straat. Ze gingen in verschillende richtingen, maar op het laatste moment keken ze allebei om.

'Lila en Pasha rusten op de stoep na een lange periode van drugsgebruik en alcoholgebruik.'

wie sich die Welt in den letzten 50 Jahren verändert hat

Anfina is niet bij haar ouders weggehaald en gaat naar de kleuterschool. Haar moeder heeft het gezin verlaten en nu zorgt haar vader voor haar.