De kracht van make-up: 14 ongelooflijke voor en na shots van schokkende make-uptransformaties

‘De kracht van make-up’ is de uitdaging die op YouTube begon en de schoonheidswereld schokte en het perspectief van make-up veranderde waar mensen aan gewend waren. Vrouwen dragen make-up om hun gelaatstrekken te accentueren en er aantrekkelijker uit te zien sinds de oudheid. Een klein beetje foundation, concealer, wenkbrauwpotlood, mascara en lippenstift is zo ongeveer alles [& hellip;]

‘De kracht van make-up’ is de uitdaging die op YouTube begon en de schoonheidswereld schokte en het perspectief van make-up veranderde waar mensen aan gewend waren. Vrouwen dragen make-up om hun gelaatstrekken te accentueren en er aantrekkelijker uit te zien sinds de oudheid. Een klein beetje foundation, concealer, wenkbrauwpotlood, mascara en lippenstift is vrijwel alles wat een moderne, drukke vrouw die haar natuurlijke schoonheid wil versterken en er fris wil uitzien, nodig heeft om haar dagelijkse make-uproutine te doen. Het is de dagelijkse boost van zelfvertrouwen en het gevoel samen te zijn en klaar om de wereld op zijn kop te zetten, maar niet het verlangen om iemand een plezier te doen of de verkeerde indruk te wekken die ervoor zorgt dat ze elke ochtend 'het gezicht' opdoen.

Hoewel bewezen is dat make-up het uiterlijk verbetert en de onvolkomenheden verbergt die de persoonlijkheid niet zouden moeten definiëren, maar vaak een lager zelfbeeld en zelfvertrouwen veroorzaken, is het ook de vorm van zelfexpressie en het soort kunst dat zich heeft losgemaakt van de professional. make-up artiesten 'Wereld en werd breed toegankelijk voor steeds meer vrouwen en mannen die willen experimenteren met hun uiterlijk en hun uiterlijk willen diversifiëren met behulp van de kracht van make-up.

De schoonheidsindustrieën hebben deze trend ingehaald en hebben de algemene opwinding in hun voordeel gebruikt door de breedste keuze aan verschillende producten te bieden, die onze huid er jong en onberispelijk uit moeten laten zien, onze ogen groter en helderder, onze wenkbrauwen - op fleek, onze jukbeenderen - prominenter dan ooit, onze lippen - voller en sexyer, onze imperfecties - volledig onzichtbaar. Hoe innovatiever, duurzamer en ‘levensveranderend’ die producten zijn, hoe beter.

Tegelijkertijd moedigen veel voorstanders van natuurlijke schoonheid vrouwen aan om hun uiterlijk te omarmen en lief te hebben zoals het is en het niet langer te bedekken met de tonnen make-up, die hun unieke eigenschappen uitwist en onrealistische schoonheidsnormen promoot, die een verontrustend effect op vrouwen hebben. en zet ze onder ongelooflijke druk om dat universele beeld van 'een perfecte vrouw' te ontmoeten dat eigenlijk een levende tekening is van een visagiste . Sommige mannen beschuldigen vrouwen ervan dat ze te veel make-up dragen, omdat ze hen 'bedriegen' met hun valse uiterlijk, terwijl anderen waarderen dat vrouwen elke dag moeite doen om er onberispelijk uit te zien.

Dus de grens tussen make-up die vrouwen meer zelfvertrouwen geeft en ze zich mooier laat voelen en overmatige make-up die de waarde van natuurlijke schoonheid ondermijnt en ervoor zorgt dat mensen zich verschuilen achter hun 'volledige gezicht van make-up' omdat ze zich zonder make-up lelijk voelen, is best goed geworden. .

Deze foto's over 'De kracht van make-up' - een YouTube-uitdaging gestart door een beroemde schoonheidsgoeroe Nickie Tutorials (de eerste foto) was bedoeld om de drastische transformatie te laten zien die je kunt bereiken door make-up aan te brengen, om te laten zien dat het geen kwaad kan om te kijken verschillend, afhankelijk van de stemming en het zijn wie je maar wilt, en om te bewijzen dat mensen er even geweldig uitzien met en zonder make-up. Veel YouTubers en gewone mensen begonnen met het uploaden van hun 'de kracht van make-up' video's en foto's.

Ze waren niet bang om hun blote gezicht te laten zien met acne, littekens, dunne wenkbrauwen, enz. Om andere mannen en vrouwen meer zelfvertrouwen te geven over hun natuurlijke uiterlijk, en om make-up te dragen als ze dat zouden willen.

Een andere belangrijke boodschap die ze begon te verspreiden, is dat we ons ervan bewust moeten zijn dat niemand van ons er in het dagelijks leven zo perfect uitziet. Dus als een jong meisje of een volwassen vrouw zichzelf begint te vergelijken met een prachtig model / beroemdheid op een tijdschriftomslag of op Instagram, moet ze een paar dingen onthouden. Dat de make-up van de mode / beroemdheid is gemaakt door een ervaren visagist en dat haar haar is gedaan door een uitstekende haar stylist die er minstens een paar uur aan heeft besteed om de vrouw er zo uit te laten zien.

Dus als slechts een paar vaardigheden en een make-uptasje je in een ‘perfecte vrouw’ kunnen transformeren, ben je er al een van.

Aan het eind van de dag, wanneer de make-up eraf komt, is het het natuurlijke gezicht en de innerlijke schoonheid die een echte glans heeft. En make-up? Het is gewoon voor de lol.

(Opmerking: in de meeste gevallen hebben vrouwen en mannen op de onderstaande foto's hun eigen make-up gedaan.)

Lees verder

# 1

# 1Afbeeldingsbron: Glamour

vor und nach 30 kilo gewichtsverlust

# 2

# 2

Afbeeldingsbron: kickvick.com

# 4

# 4

Afbeeldingsbron: Rappler.com

# 3

# 3

Afbeeldingsbron: ebaumsworld.com

Jolene verlangsamte sich auf 33

# 6

# 6

Afbeeldingsbron: Realurbantalk.com

# 5

# 5

Bron afbeelding: Goar Avetisyan

# 9

# 9

Afbeeldingsbron: emgn.com

# 8

# 8

Afbeeldingsbron: Crystal-Eyez.com

# 7

# 7

Bron afbeelding: San Francisco Globe

# 12

# 12

Afbeeldingsbron: pintrest

Was hat Megumin mit Kazuma gemacht, als er starb?

#elf

#elf

Afbeeldingsbron: makeuptutorials.com

# 10

# 10

Afbeeldingsbron: onbekend

# 13

# 13

lustige weihnachtsbildideen für die familie

Bron afbeelding: refinery29

# 14

# 14

Bron afbeelding: Goar Avetisyan