Re: Zero S2 Part 2 kondigt een live-evenement met spoilers aan

Een speciaal live-evenement met stemacteurs van Subaru en Emilia, met spoilers in deel 2 van seizoen 2, te houden op YouTube op 10 december 2020.

Het tweede deel van seizoen 2 van Re: Zero staat voor de deur en fans kunnen hun opwinding niet bedwingen! Het eerste deel van het seizoen liet ze hangen met een bundel onthullingen maar geen conclusie.


Blijf scrollen om te blijven lezen Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten. Start Snel lezen

Re: Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu tweede seizoen deel 2 gaat in januari 2021 in première. Het zal alle gebeurtenissen die overeenkomen met de lichte nieuwe volumes 10 tot en met 15 volledig aanpassen.De officiële Twitter-handle voor Re: Zero maakte vrijdag bekend dat het een speciaal live-evenement zal houden met de stemacteurs van Subaru (Yusuke Kobayashi) en Emilia (Rie Takahashi).

https://twitter.com/Rezero_official/status/1334790724278124546

Vanaf 21.30 uur op 10 december (donderdag) wordt live-uitzending met Yusuke Kobayashi en Rie Takahashi aangekondigd.

Als vroege kerst zullen we informatie presenteren zoals de tweede helft cool en samenwerking

Mis het niet

Twitter-vertaling, Engels vertalen

Het live-evenement wordt gestreamd op het officiële Kadokawa YouTube-kanaal. Er is beloofd dat nieuwe informatie over de tweede helft van seizoen 2 tijdens het evenement zal worden gedeeld als een vroeg kerstcadeau!

Fans kunnen het live-evenement op YouTube bekijken op 10 december 2020 om 21:30 uur JST.

Bekijk deze video op YouTube

'Re: Life in a Different World from Zero' 2e seizoen snelste! Kerst tweede helft coole informatie aanwezig speciaal

Die besten Fotoshootings aller Zeiten

De PV voor de Second Cour of Re: Zero seizoen 2 is ook vrijgegeven.

TV Anime 'Re: Life in a Different World from Zero' 2e seizoen | Tweede helft cool 2021.1 ON AIR START Bekijk deze video op YouTube

TV Anime 'Re: Life in a Different World from Zero' 2e seizoen | Tweede helft cool 2021.1 ON AIR START

In de PV zien we een glimp van Subaru die Satella bij de hand neemt. Hij mag eindelijk accepteren wie Satella werkelijk is en zijn vermogen om terug te keren door de dood. Hij kan ook zijn leven gaan koesteren en de mensen om hem heen vertrouwen.

LEZEN: Re: ZERO Seizoen 2 Cour 2 onthult het openen en beëindigen van thema's

Het tweede deel van het seizoen zal de expeditie van Subaru voortzetten terwijl hij probeert te ontsnappen uit Sanctuary, de mensen van het dorp redden zonder Emilia te kwetsen.

Re: Zero Aflevering 38 eindigde met Otto die zijn verstand in Subaru drukte toen hij verdwaald was en niet wist wat hij moest doen.

De vraag blijft: zal Subaru in staat zijn om het reservaat te verlaten zonder het kerkhof te passeren? Zal hij afhankelijk moeten zijn van zijn terugkeer door de dood? Of zal Garfield hem weer in de weg staan?

Wie man Fairy Tail in der richtigen Reihenfolge sieht

Er is maar één manier om erachter te komen! Laten we wachten en kijken!

Over Re: Zero

Het verhaal volgt Subaru Natsuki, een huisgenoot die wakker wordt in een fantasiewereld op weg naar huis van de supermarkt. Hij ontmoet een zilverharige elf genaamd Satella en besluit haar te helpen op haar reis om een ​​gestolen voorwerp terug te krijgen.

Nadat de twee op mysterieuze wijze zijn vermoord, wordt Subaru wakker om te beseffen dat hij was teruggegaan naar het punt waarop hij voor het eerst de wereld betrad.

Realiserend dat hij een nieuwe kracht heeft genaamd 'Return by Death', die hem elke keer dat hij sterft terug in de tijd stuurt, besluit Subaru deze nieuwe kracht te gebruiken om te proberen een beter leven voor zichzelf op te bouwen in deze wereld met de mysterieuze zilverharige elf. .

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com