Requiem of the Rose King onthult een eenvoudige maar elegante visuele en hoofdstaf

Requiem of the Rose King brengt een elegante nieuwe visual van Richard III uit voor de aankomende anime in de herfst van 2021. De studio en de belangrijkste stafleden onthulden.

Requiem of the Rose King betreedt een niemandsland (snap je?). De aankomende anime vertelt het verhaal van Shakespeare's Richard III, maar vanuit een heel ander perspectief.


Blijf scrollen om te blijven lezen Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten. Start Snel lezen

Veel artiesten schrikken terug voor onderwerpen die te maken hebben met seksuele verschillen, maar Aya Kanno omarmt het onderwerp en maakt van Richard een vreemd personage.

Terwijl Shakespeare Richard III had gedefinieerd als 'misvormd'. Kanno herkent haar karakter als een intersekse persoon. Ze concentreert zich ook op hoe hij zich zou kunnen voelen door zijn voortdurende behandeling als een ander individu.

Het Requiem of the Rose King anime gaat in première in het najaar van 2021. Een opwindend nieuw beeld heeft onze verwachtingen van de anime versterkt!

De nieuwe visual ziet er prachtig uit en benadrukt perfect de kunststijl van Aya Kanno. Richards gezicht ziet er evenwichtig uit en hij lijkt klaar om elke oppositie neer te slaan.

Richards eigen moeder heeft hem een ​​‘monster’ genoemd en dergelijke namen. Toch is hij vastbesloten niet terug te trekken en samen met zijn vader te vechten in de komende strijd om de kroon.

LEZEN: Requiem of the Rose, geïnspireerd door Richard III, ontvangt Fall Anime-aanpassing

Studio J.C. Staff is verantwoordelijk voor de animatie van Requiem of the Rose King. De medewerkers van de anime zijn onder meer:

Positie Personeel Andere werken
regisseurKentaro SuzukiEngelen van de dood
Series ScriptHiroki UchidaDe sterkste wijze met de zwakste kuif
TekenontwerperTsutomu HashizumeKonosuba: Legend of Crimson (Key Animation)

Requiem of the Rose King | Bron: Crunchyroll

De aankomende anime geeft ons een fictief inzicht in de Battle of Roses. Het mentale trauma dat de hoofdrolspeler elke dag doormaakte en de discriminatie waarmee hij te maken kreeg, zijn gedetailleerd in beeld gebracht.

Kleider aus Papier

Hoewel de releasedatum nog niet is bevestigd, ziet de visual er erg aantrekkelijk uit, en nu kan ik niet wachten op de trailer!

Over Requiem Of The Rose King

Requiem of the Rose King is een duistere fantasy-manga-bewerking van Shakespeare's Richard III. Het is gemaakt door Aya Kanno en onder licentie van Viz Media. Het debuteerde in oktober 2013 in het Monthly Princess-magazine.

Richard is de derde zoon van het House of York en hij gelooft dat hij sinds zijn geboorte vervloekt en verdoemd is. Zijn verlangens zullen zijn lot bepalen. Wat zal de Rozenoorlog voor hem brengen?

Bron: Officiële website van Requiem of the Rose King

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com