Sailor Moon Eternal Anime Film: onthult trailer, beeld en cast

De trailer, visual en cast van de aankomende Sailor Moon Eternal-films werden onthuld.

Sailor Moon is een serie waar velen naar zijn gaan kijken, en nu is de franchise terug om de fans te raken met een explosie van herinneringen met een nieuwe film!


Blijf scrollen om te blijven lezen Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten. Start Snel lezen

Bishoujo Senshi Sailor Moon Eternal Anime is het vierde deel in Toei Animation's herstart van de originele manga van Naoko Takeuchi.De officiële website voor de Sailor Moon-franchise heeft vrijdag een nieuwe trailer, key visual en de castleden voor de tweedelige animatiefilm Bishojo Senshi Sailor Moon Eternal onthuld.

Katze auf einem Glastisch

De eerste film wordt op 8 januari 2020 uitgebracht, terwijl de tweede film op 11 februari 2020 in Japan wordt uitgebracht.

Filmversie 'Bishoujo Senshi Sailor Moon Eternal' << Deel 1 >> Trailer 60 seconden // Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie Trailer Bekijk deze video op YouTube

Trailer van Sailor Moon

wie bekommt man mädchen auf instagram

De nieuwe trailer van 60 seconden bevat een transformatiesequentie voor Sailor Moon en Chibi Moon en bevat een optreden van Helios, die een bericht stuurt: “Help me, gekozen meisje. Ik heb eindelijk (haar) gevonden. '

Het bevat het nieuwe themalied 'Tsukiiro Chainon', uitgevoerd door Momoiro Clover Z en de hoofdcast. Sommige leden van de cast van de Sailor Moon Crystal TV-anime zullen terugkeren voor de film.

Ze hebben ook een nieuwe key-visual uitgebracht die de releasedatum van de films bevestigt.

Sailor Moon Visual | Bron: Officiële website

Nieuwe castleden voor de films zijn onder meer:

Karakter Gips Andere werken
Koningin NehelleniaHij deedBaccarat (One Piece Film Gold)
VissenoogShouta AoiHideaki Toujou (Diamond no Ace)
TijgeroogSatoshi HinoAkito Takagi (Bakuman)
HaviksoogToshiyuki ToyonagaMikado (Durarara !!)

De films behandelen de 'Dead Moon' -boog van de originele manga. Het gaat over Zirconia die het bevel voert over het Dead Moon Circus in afwezigheid van koningin Nehelenia die gevangen zit in een spiegel.

Zirconia is op zoek naar het legendarische Gouden Kristal dat Nehelenia zal bevrijden en haar de aarde zal laten overnemen.

Blumen, die wie Affen aussehen

Over Sailor Moon Eternal

Sailor Moon Crystal is gebaseerd op de graphic novel-serie van Naoko Takeuchi en vertelt de oorsprong van Sailor Moon, de goedhartige huilbaby die voorbestemd is om de wereld te beschermen tegen duistere krachten.

Wanneer de kwaadaardige koningin Metalia en haar duistere koninkrijk de aarde bedreigen, moeten Sailor Moon en haar mede-Sailor Guardians de enige kracht vinden die dit eeuwenoude kwaad kan overwinnen: The Legendary Silver Crystal!

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com