Het vervolg van Seitokai Yakuindomo heeft een nieuwe PV uit voor release in januari

Het tweede deel van de Seitokai Yakuindomo-serie heeft een nieuwe PV uitgebracht met het themalied van de film.

Seitokai Yakuindomo van Tozen Ujiie is een Japanse grap-manga met vier panelen over een nieuwe student, Tsuda Takatoshi, die gedwongen wordt om lid te worden van de studentenraad terwijl hij het enige mannelijke lid is.


Blijf scrollen om te blijven lezen Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten. Start Snel lezen

De langverwachte vervolgfilm zou in eerste instantie worden uitgebracht op 10 juli 2020, drie jaar na de release van hun eerste film, maar werd uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie.De film gaat in première in Japanse theaters op Nieuwjaarsdag 2021 in Japan.

lustige Dinge zu sagen vor der Operation

De officiële website van Seitokai Yakuindomo 2 heeft vrijdag de tweede promotievideo vrijgegeven waarin het themalied wordt onthuld.

Filmversie Seitokai Yakuindomo 2 ”De tweede aankondiging is vrijgegeven 1 januari 2021 Kijk uit naar de landelijke release van het penseel ️ Klik hier voor details zoals openbare theaters http://king-cr.jp/special/seitokai_G2/ Ondersteuning van crowdfunding van dit werk is ook aan de gang. Bekijk het hier

temporäres Tattoo vor echtem
Twitter-vertaling, Engels vertalen

De nieuwe trailer van 60 seconden introduceert het themalied van de film 'Boys and Girls, Attention' van Triple Booking, dat het dagelijkse leven van studenten die naar Sakurasai Gakuen gaan, vastlegt.

'Theatrale versie van de Apostelclub 2' PV nr. 2 Bekijk deze video op YouTube

'Theatrale versie van de Apostel Club 2' PV nr. 2

Triple Booking componeerde eerder ook het themalied voor de anime 'Seitokai Yakuindomo' -serie.

Triple Booking heeft de belangrijkste heldinnen in Seitokai Yakuindomo geuit met Yoko Hikasa als Shino Amakusa, Satomi Sato als Aria Shichijo en Sayuri Yahagi als Suzu Hagimura.

Miho Okasaki zal zich bij de cast voegen en de rol van Yu Hirose in de film op zich nemen. De andere castleden en personeel uit de vorige film en andere anime-afleveringen van de franchise zullen terugkeren.

LEZEN: Seitokai Yakuindomo Movie 2 gaat in première op 1 januari 2021

Seitokai Yakuindomo is gevestigd in een voormalige privé-middelbare school voor meisjes en draait om de Ōsai Academy, waar nu jongens zich bij hun instelling voegen vanwege de afnemende mannelijke bevolking.

Op zijn eerste dag wordt Takatoshi Tsuda gedwongen om zich bij de studentenraad aan te sluiten en de rol van vice-president van de raad op zich te nemen, het enige mannelijke lid omringd door meisjes.

Het verhaal volgt Tsuda en de rest van de studentenraad terwijl ze met elkaar en hun klasgenoten omgaan.

hochwertige game of thrones karte

Over Seitokai Yakuindomo

Osai Academy is net veranderd in een gemengde school van een meisjesschool vanwege de dalende geboortecijfers. Als gevolg hiervan is de verhouding man / vrouw 28: 524.

Takatoshi Tsuda is onlangs toegelaten tot deze school en wordt onmiddellijk gerekruteerd in de studentenraad om de jongens te vertegenwoordigen. De dagelijkse interacties tussen Takatoshi en de studentenraadsleden worden door het verhaal in beeld gebracht.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com