Zelf-onderwezen kunstenaar creëert ongelooflijk griezelige make-upkunst

Een redditor met de naam Manatee94 deelde enkele foto's van haar favoriete recentelijk gemaakte make-upkunstwerken. Hoewel het een nieuwe hobby voor haar is, heeft ze al geweldige resultaten behaald.

Een redditor met de naam Manatee94 deelde enkele foto's van haar favoriete recentelijk gemaakte make-upkunstwerken. Hoewel het een nieuw ontdekte hobby voor haar is, heeft ze al verbluffende resultaten behaald, verbazingwekkende volgers met haar indrukwekkende transformaties in enge karakters.

De autodidactische kunstenaar nam afgelopen Halloween deze kunstvorm op en begon te experimenteren met Halloween-make-upkits en aquarel schmink. Ze gebruikt geen protheses en schildert ook niet op de gezichten van anderen - ze beweert dat ze voorlopig alleen op haar eigen gezicht kon rekenen. Een stuk kost haar 30 minuten tot een uur om te voltooien.wem sehe ich als zeichentrick aus

' Ik geniet van schilderen en tekenen, maar ik ben pas vorig jaar begonnen met schminken! Ik weet zeker dat mijn ervaringen uit het verleden op platte doeken hebben geholpen , ”Schrijft de jonge kunstenaar.

Meer informatie: Lamantijn 94

Lees verder

schminken-makeup-art-manatee94-2

ein Bild von einer Qualle

schminken-makeup-art-manatee94-3

schminken-makeup-art-manatee94-1

Disney-Prinzessinnen-Filme aus dem wirklichen Leben

schminken-makeup-art-manatee94-5

schminken-makeup-art-manatee94-4