Seven Deadly Sins Final Season Commercial: gaat in januari 2021 in première

De officiële website van de anime heeft een nieuwe commerciële video geplaatst voor 'The Seven Deadly Sins: Dragon’s Judgement', die op 6 januari wordt uitgebracht.

Seven Deadly Sins speelt zich af in een wereld vol mensen, demonen, heilige ridders, feeën, pratende varkens en zo.


Blijf scrollen om te blijven lezen Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten. Start Snel lezen

Het verhaal houdt stevig vast aan het Shonen-genre met een sterke hoofdpersoon met een duister verleden, in een poging verlossing te zoeken voor een misdaad waarvoor hij werd beschuldigd.De manga eindigde eerder dit jaar en fans wachten op de volgende vervolgreeks van de franchise, die in 2021 zal verschijnen.

De officiële website van de Seven Deadly Sins anime plaatste een nieuwe commerciële video voor 'The Seven Deadly Sins: Dragon’s Judgement', het vervolg op Wrath of the Gods.

We hebben een commerciële video uitgebracht die het prachtige wereldbeeld van dit werk in 30 seconden heeft verpakt!

In de video kun je ook luisteren naar het openingsthema 'Hikari That' gezongen door #Akihito Okano!

https://youtu.be/elPv6o_KKKk

Kijk uit naar de uitzending vanaf 6 januari 2021!

Twitter-vertaling, Engels vertalen

De video bevat het openingsthema van de anime 'Hikari Are' (Let There Be Light) van Akihito Okano en onthult de artiesten van het themalied.

Nieuwe tv-anime-serie 'The Seven Deadly Sins: Judgement of Wrath' OP-nummer inclusief promotievideo uitgebracht! Bekijk deze video op YouTube

Nieuwe tv-anime-serie 'The Seven Deadly Sins: Judgement of Wrath' OP-nummer inclusief promotievideo uitgebracht!

De video beslaat de anime-wereld in 30 seconden en laat ons een glimp zien van de hoofdpersonages. We zien Elizabeth bedekt met bloed, en Meliodas wordt achtergelaten om haar vast te houden terwijl ze schreeuwt van pijn.

Het laatste nummer van de serie wordt uitgevoerd door de samenwerking van Hiroyuki Sawano en ReoNa onder de naam van de eenheid 'SawanoHiroyuki [nZk]: ReoNa.'

De serie was oorspronkelijk gepland voor een release in oktober 2020, maar liep vertraging op vanwege de COVID-19-pandemie. Het wordt vanaf 6 januari 2021 uitgezonden op TV Tokyo in Japan. Netflix zal de anime streamen.

Het hoofdpersoneel en de cast van de vorige serie The Seven Deadly Sins: Imperial Wrath of The Gods keren terug voor de anime.

Het laatste seizoen eindigt als Estarossa zijn liefde voor Elizabeth bekent, wanneer hij de controle verliest nadat hij drie van de geboden heeft overgenomen.

50 Pfund Gewichtsverlust Bilder

Dragon's Judgement wordt naar verwachting het vierde en laatste seizoen van de anime. De eerder uitgebrachte teaservideo onthulde onzekerheid en wantrouwen tussen de hoofdpersonages. Ze weten niet zeker wie van hen een vriend of vijand is.

LEZEN: Seven Deadly Sins seizoen 3B - releasedatum en trailerupdates

Zeven hoofdzonden | Bron: Funimation

De serie zal de laatste 80 hoofdstukken van de manga aanpassen, waar Melodias de tien geboden onder ogen zal moeten zien. Zijn relatie met Elizabeth wordt steeds complexer.

De New Holy War Arc gaat dit seizoen door. De zeven ridders zullen de zeven zonden van het Koninkrijk begaan.

Over zeven hoofdzonden

Elizabeth Liones, prinses van Liones Kingdom, gaat op reis om de meest wrede criminelen Seven Deadly Sins (Nanatsu no Taizai) te vinden.

Tien jaar geleden werden alle zonden uit het Koninkrijk verbannen nadat ze ten onrechte werden beschuldigd van de moord op de Grote Heilige Ridder, Zaratars.

Nu staat het koninkrijk op het punt in handen te vallen van de corrupte heilige ridders, en Elizabeth moet de zonden en hun leider Meliodas vinden om het koninkrijk te redden.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com