Betreed de fantasievolle wereld van The Ancient Magus Bride met een nieuwe OAD-serie

De bruid van The Ancient Magus komt met een nieuwe OAD-serie die wordt geleverd met de 16e, 17e en 18e delen van de manga. Het debuteert op 9 september.

De anime van The Ancient Magus 'Bride duikt diep in een wereld vol mysterie en magie. Het leert ons de essentiële les van 'Beoordeel iets niet op zijn uiterlijk' door middel van een fantasie-ervaring die de lijnen van fictie en realiteit vervaagt.


Blijf scrollen om te blijven lezen Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten. Start Snel lezen

Wat als ik zeg dat de anime van het meesterwerk terugkomt in een OAD-avatar? Ben je enthousiast om opnieuw in het thema schoonheid en het beest te stappen? Nou, dat ben ik al.Het officiële Twitter-account voor de manga van Ancient Magus 'Bride heeft aangekondigd dat de franchise een nieuwe original anime disc (OAD) -serie bedenkt. Het zou getiteld zijn, ‘The Ancient Magus’ Bride: The Boy from the West and the Knight of the Mountain Haze. ’

[The Ancient Magus ’Bride Anime brengt een nieuwe PV uit als Party Popper.

Een nieuw anime-project begint eindelijk. Bekijk allereerst de PV en kijk uit naar toekomstige ontwikkelingen.]

Engelse vertaling, Twitter vertalen

De medewerkers meldden dat de OAD-serie het eerste deel zal zijn van een nieuw anime-project. Deze OAD met drie afleveringen wordt geleverd met de 16e, 17e en 18e delen van de manga. Het 16e deel wordt op 10 september uitgebracht.

Re: The Ancient Magus ’Bride23211713 Bekijk deze video op YouTube

De trailer draait voornamelijk om Chise en Elias en laat ons de scènes van hun huwelijk zien. Het bevat veel fascinerende magische wezens, waaronder een draak en een zwartgekleurde wolf. We krijgen ook een globaal beeld van de antagonist van dit nieuwe project.

[Originele aflevering Books of Yamazaki Kore originele versie van The Ancient Magus ’Bride:

The Boy from the West en de Knight of the Mountain Haze zullen worden uitgebracht in de vorm van een OAD-trilogie. 'Laat je niet overreden door het jachtteam.'

#The Ancient Magus ’Bride Volume 16 Special Edition met Anime BDCalendar uitgebracht op 10 september 2021 (vrijdag)]

Engelse vertaling, Twitter vertalen

Speciaal voor deze OAD-serie is een nieuwe animatiestudio, Studio Kafka, opgericht. De personeelsgegevens zijn al vrijgegeven, waardoor we de namen onthullen die waarschijnlijk ook voor de rest van dit project zullen zorgen.

Positie Personeel Andere werken
regisseurKazuaki TerasawaAnoniem geluid
ScriptschrijverAya TakahaUma Musume Pretty Derby
Personage ontwerpHirotaka Kato

Ondertussen zal de cast van de anime tv-serie hun rollen hernemen.

De nieuwe anime zal waarschijnlijk plaatsvinden ergens voordat Chise zich inschrijft voor haar college, wanneer Spriggan Chise en Elisa's huis bezoekt om hen te informeren over een vreemde nieuwe Wild Hunt.

Angriff auf Titan Kapitel 93 Diskussion
LEZEN: Wotakoi OAD Trailer Previews Naoya en Ko's Adorable Love Story

Het volgende deel van het verhaal zal de aandacht vestigen op Gabriel, een jongen met absoluut niemand om op te vertrouwen, die in een onbekend land en onbekende omstandigheden woont.

We kunnen zeggen dat het eerste seizoen de hype voldeed, maar deze stralende lof overschaduwde enkele van de belangrijkste tempo- en plotproblemen die het had.

Ik hoop dat de franchise niet dezelfde fouten herhaalt, waardoor de algehele ervaring voor ons iets minder verwarrend wordt.

The Ancient Magus ’Bride is een Japanse mangaserie geschreven en geïllustreerd door Kore Yamazaki. Hana Yori Dango is een Japanse televisiedramaserie uit 2005 met in de hoofdrol Mao Inoue, Jun Matsumoto van Arashi, Shun Oguri, Shota Matsuda en Tsuyoshi Abe. Het is gebaseerd op de Japanse shōjo-mangaserie Boys Over Flowers, geschreven door Yoko Kamio.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com