T-shirtzakken laten zien dat katten niet zo vriendelijk zijn als ze lijken

Sommige katten zijn aardig, sommige, zo beweert internet, beramen je moord. Ripndip, een label voor skateboardkleding, heeft T-shirts ontworpen met een katachtige die niet bepaald vriendelijk is.

Sommige katten zijn aardig, sommige, zo beweert internet, beramen je moord. Ripndip, een label voor skateboardkleding, heeft T-shirts ontworpen met een katachtige die niet bepaald vriendelijk is. Aanvankelijk zijn alleen de oren en ogen van de kat zichtbaar, maar gluur in de zak en ... Uh! Dat is een harde bestraffing!

De kat op de t-shirts is de mascotte van Ripndip, Lord Nermal, vaak getekend door een New Yorkse kunstenaar genaamd Jayme Lemperle. Hier zien we echter slim gebruik van T-shirtruimte die gewoonlijk wordt verspild: de binnenzak. Wie stopt er eigenlijk dingen in? Maar nu is het een ruimte die wordt gebruikt voor wat onheil en misschien zelfs sociale signalen. Als je de persoon met wie je praat niet echt leuk vindt, maar wel brutaal wilt zijn, kun je je afwijzing mengen met een beetje Lord Nermal.power schnürung nike air mag

Ik denk dat dat zou kunnen worden beschouwd als 'zout op de wond'.

Meer informatie: ripndipclothing.com | Twitter | Tumblr (u / t: vervelingpanda )

Lees verder

ondeugende-tshirt-pocket-verborgen-kat-rip-n-dip-2

ondeugende-tshirt-pocket-verborgen-kat-rip-n-dip-1

ondeugende-tshirt-pocket-verborgen-kat-rip-n-dip-3

ondeugende-tshirt-pocket-verborgen-kat-rip-n-dip-5

ondeugende-tshirt-pocket-verborgen-kat-rip-n-dip-4

Sag ich liebe dich Anime Staffel 2