Deze jongens hebben het slechtste alfabetboek ooit uitgebracht en de woorden zijn bijna niet uit te spreken

Raj Haldar, een rapper die bekend staat als Lushlife, en programmeur Chris Carpenter hebben onlangs een boek uitgebracht dat ze noemen

Raj Haldar, een rapper die bekend staat als Lushlife, en programmeur Chris Carpenter hebben onlangs een boek uitgebracht dat ze 'Het slechtste alfabetboek ooit' noemen. Het boek heet 'P is voor pterodactylus' en het is zo hilarisch verwarrend dat je er hardop om moet lachen.

In een interview met Bored Panda zei Chris dat het idee ontstond toen het duo een kind zag spelen met alfabetkaarten bij het huis van een vriend. 'We kregen allebei een lach uit de kaart voor' Q ', die luidde:' Q is voor Quinoa. ' Dat was zo vermakelijk voor ons, want, nou, welk klein kind kent quinoa of geeft erom? En ook, is dat niet een verschrikkelijk Q-woord, aangezien het niet eens fonetisch is? Op dat moment besloten de vrienden om een ​​boek vol met dit soort woorden te maken.Raj zei dat ze een paar maanden lang woorden verzamelden in een Google-document en dat ze na een tijdje beseften dat de woorden een 'fantastisch universum vol kabouters, tsaren en tsunami's' waren. Ze kozen de woorden die volgens hen het meest boeiend waren voor jonge lezers, zoals 'pterodactyl' en 'ridder'. 'Andere letters waren veel lastiger, met weinig of geen geschikte woorden om uit te kiezen. Daarvoor moesten we veel tijd en moeite steken in het creëren van slimme oplossingen die nog steeds pasten bij de algemene geest van het boek. '

Het boek nam bijna drie jaar in beslag en geen van beiden besefte hoe lang het zou duren. Om de prachtige illustraties te maken, huurden ze illustrator Maria Beddia in: “Ik kan niemand anders bedenken die onze gekke verzoeken zo mooi had kunnen interpreteren, zoals het hebben van 'een Franse luipaard en een kleine heks die in een griezelig Victoriaans huis zit te spelen. Ouijabord, ”zegt Raj.

“We hebben de neiging onze kinderen te onderschatten als we een te vereenvoudigde versie van de wereld presenteren bij het lesgeven in bepaalde vakken. Het kan bijvoorbeeld enorm frustrerend zijn om een ​​bepaalde set spellingsregels in iemands hoofd te laten boren, om er later achter te komen dat 'I voor E' een gigantische samenzwering is ', zegt Chris. Hoewel hij zegt dat de basis belangrijk is, vindt hij dat kinderen vertrouwd moeten worden om de moeilijkere woorden te leren. 'Ook zouden kinderen ons boek moeten pakken vanwege de paarse tulband-dragende pteranodon met huidaandoening', voegt de auteur toe.

Bekijk het hilarische alfabetboek in de onderstaande galerij!

Meer informatie: Amazon | h / t

Lees verder

Mensen op internet leken van het boek te houden