Deze 10-jarige student schreef een gedicht over dyslexie dat voor- en achterwaarts kan worden gelezen en haar leraar 'verbluft'

Jane Broadis, lerares jaar 6 aan Christ Church Chorleywood C of E School in Watford, Verenigd Koninkrijk, heeft onlangs internetgebruikers overal verrast door een uniek gedicht te delen dat door een van haar leerlingen is geschreven. Het gedicht is getiteld

Jane Broadis, lerares jaar 6 aan Christ Church Chorleywood C of E School in Watford, Verenigd Koninkrijk, heeft onlangs internetgebruikers overal verrast door een uniek gedicht te delen dat door een van haar leerlingen is geschreven. Het gedicht is getiteld 'Dyslexie' en het unieke ervan is dat het zowel voorwaarts als achterwaarts kan worden gelezen.

u / t: Verveelde Panda

Lees verder

Afbeelding credits: Jb5Jane

bilder der echten elsa

Afbeelding credits: Jb5Jane

Dyslexie is een aandoening die het leesvermogen beïnvloedt ondanks normale intelligentie. In een andere tweet uitte Broadis zijn bezorgdheid dat schoolkinderen met deze aandoening nooit horen dat ze vaak kunnen denken op manieren die anderen niet kunnen.

Er is een algemene misvatting dat alleen mensen met Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) dyslectisch kunnen zijn. De waarheid is dat het kan worden veroorzaakt door zowel omgevingsfactoren als genetisch kan worden overgedragen.

Sommige mensen noemden dit gedicht al snel een palindroom, maar dat is niet helemaal correct - een palindroom is iets dat aan beide kanten kan worden gelezen en toch hetzelfde woord kan spellen, zoals 'raceauto' of 'mevrouw', of zelfs hele zinnen als ' Een man, een plan, een kanaal, Panama! ”. En laten we ‘tacokat’ niet vergeten.

Ook vele anderen waren onder de indruk van het gedicht

Afbeelding credits: John84Hendrick

Afbeelding credits: CalumMcSwiggan

Afbeelding credits: Darth_Marenghi

lustige weihnachtsbilder für kinder

Afbeelding credits: lurkeylootoo

Afbeelding credits: lettiemarie17

Afbeelding credits: rgratcliffe

Afbeelding credits: tobylarone 1

in welcher reihenfolge soll ich fate anime schauen

Afbeelding credits: Beddows Mevr

Afbeelding credits: MsNatashaPage

Afbeelding credits: CVFry

Afbeelding credits: arrow_awsome

1995 Seven Seas Cobra RV

Afbeelding credits: Sazzpops

Afbeelding credits: Ejr98

Afbeelding credits: rigby_susan

Afbeelding credits: marygtroche

Afbeelding credits: PWebbHendrix

Afbeelding credits: LotusCarroll

Streiche, die man seinem Freund spielen kann