Deze architectuurstudio heeft een reeks sjablonen uitgebracht die kinderen kunnen gebruiken om papieren steden te creëren tijdens het afsluiten

De Britse architectuurstudio Foster + Partners heeft een reeks papieren bouwsjablonen uitgebracht die kinderen kunnen afdrukken, kleuren en gebruiken om hun eigen papieren steden te bouwen.

Als je denkt dat je het verveelt om de hele dag thuis vast te zitten, denk dan eens aan alle kinderen die niet naar school kunnen of buiten kunnen spelen met hun vriendjes. Echter,Britsnaarrchitectuur studioFoster + Partners vond een manier om kinderen te vermaken tijdens de lockdown. Ze hebben een reeks papieren bouwsjablonen uitgebracht die kinderen kunnen afdrukken, kleuren en gebruiken om hun eigen papieren steden te bouwen om zichzelf bezig te houden. De studio moedigt kinderen zelfs aan om hun eigen creaties op sociale media te delen met de hashtag #architecturefromhome!

“De komende weken zullen we nieuwe activiteiten voor kinderen delen terwijl ze thuis zijn, niet op school. We zullen tekenen, maken, spelen, denken, lezen, kijken en andere activiteiten opnemen om ze te vermaken - gedurende minstens een paar uur! ' schrijft de studio.Meer informatie: Foster + Partners | Instagram | Twitter | u / t: Dezeen

Lees verder

NAARrchitectuur studioFoster + Partners bedacht een creatieve manier om kinderen bezig te houden tijdens de lockdown

In een interview samen met Dezeen zei Katy Harris, een senior partner bij Foster + Partners, dat de recente lockdown de studio de kans bood om een ​​aantal online initiatieven te creëren die de kinderen die niet naar school kunnen opleiden en entertainen, en ook hun ouders ondersteunen.

Ze hebben een reeks sjablonen uitgebracht die kinderen kunnen afdrukken, kleuren en vouwen om papieren steden te maken

realistische Zeichnungen von Disney-Prinzessinnen

Katy zegt dat het initiatief van de studio een 'kans voor ons allemaal is om plezier te hebben en tegelijkertijd te leren'.

De studio moedigt kinderen aan om hun creaties te delen met de hashtag #architecturefromhome

'Wat dacht je van het tekenen van de toekomstige architect en de meest fantastische wolkenkrabber ooit ontworpen!' schrijft de studio in hun nieuwste Twitter post . 'Dit is zo leuk en het hele gezin kan spelen.'

Foster + Partners heeft sjablonen uitgebracht voor een wolkenkrabber , huizen en zelfs een tutorial over hoe teken bomen als een architect.

Tot dusver heeft de studio sjablonen uitgebracht voor een wolkenkrabber, enkele huizen ...

Katy zegt dat de studio heeft geprobeerd kinderen te betrekken bij activiteiten die zowel praktisch als tot nadenken stemmen.

Het belangrijkste doel van de studio was om kinderen vragen te laten stellen over hun omgeving en na te denken over de omgeving die ze hebben gebouwd.

Ook al zijn de activiteiten gericht op kinderen tot 12 jaar, iedereen kan meedoen. 'Uit de reacties die we krijgen, zien zelfs oudere kinderen iets van deze activiteiten', zei Katy. 'De brede aantrekkingskracht betekent dat iedereen ze kan ontwikkelen tot iets groters en beters.'

… Evenals een werkblad dat laat zien hoe je bomen tekent

Katy zegt dat de reacties tot dusver 'absoluut fantastisch' en 'een beetje overweldigend' waren. De studio ontving e-mails van over de hele wereld, waaronder Canada, Spanje, Italië, Australië en Cambodja. 'We zijn blij dat we iemands dag kunnen opfleuren of hun creativiteit op de een of andere manier kunnen stimuleren - blijf op de hoogte voor nog veel meer leuke activiteiten!' concludeerde Katy.