Deze kunstenaar creëerde 10 hilarische illustraties die laten zien hoe Godzilla in het midden van een 12.100 voet diepe oceaan kan staan

Veel mensen waren enthousiast over de release van een nieuwe Godzilla-film, maar iets aan de poster van de film trok de aandacht van de fans.

Veel fans waren enthousiast over de release van een nieuwe Godzilla-film, getiteld Godzilla: King of the Monsters , - het verdiende echter aanzienlijk minder aan de binnenlandse kassa, vergeleken met de release van 2014. Hoewel de film actrices zoals Vera Farmiga en Millie Bobby Brown cast, hadden fans kritiek op de film vanwege het gebruik van 'filler shots' en het hebben van korte actiescènes. Nog een ding dat de aandacht van fans trok, was de poster van de film.

Meer informatie: Facebook | InstagramTätowierungen über Narben vorher und nachher
Lees verder

Striptekenaar Ernest Ng merkte iets grappigs op aan de poster: hoe kan Godzilla in een oceaan staan ​​die meer dan 12.000 voet diep is? 'Dit probleem werd opgemerkt door mijn vriend Dan Khoo, dus ik probeerde erachter te komen', schreef de kunstenaar. 'Misschien is het echte probleem dat ik te veel denk.' Ernest creëerde vervolgens een reeks illustraties waarin het probleem werd uitgelegd.

Ook al heeft de nieuwe film maar 40% op Rotte tomaten ‘Tomatometer’, het is nog steeds beter dan de film uit 1998 die slechts 16% heeft.


Houd ervan of haat het, het lijkt erop dat de Godzilla-franchise hier is om te blijven. Het is tenslotte niet alsof er andere 120 meter hoge vuurspuwende hagedissen zijn om hun plaats in te nemen!

Andere mensen deelden ook hun eigen illustraties


Mensen hadden veel te zeggen over de illustraties