Dit bedrijf maakt hilarische kartonnen tanks, vliegtuigen en huizen voor katten

Er is geen betere manier om te laten zien hoeveel u van uw kat houdt dan dat hij een eigen aquarium krijgt. Dat is een zin waarvan ik nooit had gedacht dat ik die zou schrijven ... Maar nu kan ik, dankzij de makers van gekke huisdieraccessoires, SUCK UK.

Er is geen betere manier om te laten zien hoeveel u van uw kat houdt dan om hem een ​​eigen aquarium te geven. Dat is een zin waarvan ik nooit had gedacht dat ik die zou schrijven ... Maar nu kan ik het, dankzij de makers van geweldige huisdieraccessoires ZUIG UK.

Deze jongens zijn gespecialiseerd in het maken van unieke geschenken, accessoires en items voor in huis, waaronder ook dit hilarische speelgoed voor huisdieren. Van tank tot krabbenlaptop, deze beloven een hoop nieuwe video's van katten die hilarisch zijn.Als je denkt dat dit precies is wat je katachtige vriend nodig heeft, kun je er een pakken Amazon . ( h / t )

Lees verder

# 1 Tankhuis

# 2 Krabdeck

# 3 Vliegtuighuis

# 4 Krassen op laptop

# 5 Kitty Tipi

# 6 Brandweerwagenhuis

# 7 Catillac-huis

Denk je dat dit teveel is? Hoe zit het dan met een man die $ 35.000 heeft uitgegeven om van zijn huis een kattenparadijs te maken ?