Deze geest laat wensen uitkomen, maar niet op de manier die je zou verwachten

Semi Imes is een Vietnamese kunstenaar die prachtige anime-geïnspireerde illustraties maakt. Maar soms maakt hij iets anders - zoals deze brutale genie-strips. En onthoud dat deze geest geen wensen vervult zoals je zou willen.

Semi Imes is een Vietnamese kunstenaar die prachtige anime-geïnspireerde illustraties maakt. Maar soms maakt hij iets anders - zoals deze brutale geest strips . En onthoud dat deze geest geen wensen vervult zoals jij dat zou willen.

De kunstenaar zegt dat hij veel minicomics maakt, maar ze zijn als 'godvergeten relikwieën' over het internet verspreid. Gevraagd naar zijn humor, zegt Semi dat hij geen goed antwoord heeft: 'Sarcastisch pessimisme is het genre voor de meeste van mijn strips, maar af en toe maak ik een redelijke strip die mensen een verstandig lachje bezorgt.'lustige Bilder zum anschauen

Imes lijkt een echte meester in zijn vak te zijn met zijn kunst, variërend van eenvoudige illustraties zoals deze genie-strips tot zeer gedetailleerde digitale kunst. 'Ik doe zowel traditioneel als digitaal werk, maar over het algemeen doe ik meer digitale illustraties, omdat ik een beetje lui ben in het opzetten van een werkruimte voor traditionele kunst', zei Semi in een interview met Bored Panda. Hij zegt dat het begon als een hobby, maar tegenwoordig maakt hij freelance illustraties en soms zelfs tattoo-ontwerpen.

Bekijk Semi's brutale genie-strips in de onderstaande galerij!

Meer informatie: Twitter | Instagram | Patreon | Ko-fi | h / t

Lees verder

Rijkdom


Mooi


lustig ich liebe dich witze

OK


Lief


Mensen op internet lijken van de strips te houden: