Deze middelbare school liet senioren kostuums dragen voor hun ID-foto's, en ze hebben dit jaar internet gewonnen

Heeft u ooit uw I.D. foto genomen, zag eruit alsof iemand een slechte cosplay van je probeerde? North Farmington High School, gevestigd in Michigan, besloot dit probleem op te lossen door haar studenten toe te staan ​​zich te verkleden als hun favoriete popcultuuriconen voor fotodag.

Heeft u ooit uw I.D. foto genomen, zag eruit alsof iemand een slechte cosplay van je probeerde? North Farmington High School , gevestigd in Michigan, besloot dit probleem op te lossen door studenten toe te staan ​​zich te verkleden als hun favoriete popcultuurpictogrammen voor fotodag.

Het hele idee werd in 2013 eigenlijk door een groep senioren aan de beheerders voorgesteld en de creatieve foto's gingen snel viraal. 'Het is een overgangsrite voor de senioren en het is iets waar we naar uitkijken sinds we eerstejaars waren', zei Molly Deighton, een leerling van de school, in een interview. met HuffPost .Witze so schlecht, dass sie gut sind

Van Hagrid tot Bob Ross - de creativiteit van deze leerlingen kent geen grenzen. Bekijk de foto's in de onderstaande galerij!

h / t

Lees verder

# 1

Afbeeldingsbron: sydneyg1

# 2

Afbeeldingsbron: v_boyadjian

# 3

Dinge, die die Welt zu einem besseren Ort machen

Afbeeldingsbron: elwell_erik

# 4

Afbeeldingsbron: justinmayz

# 5

Afbeeldingsbron: GwynWatson_

# 6

Afbeeldingsbron: ava_farquhar

# 7

Afbeeldingsbron: LilyHarmon36K

# 8

Afbeeldingsbron: Weber60Weber

# 9

Afbeeldingsbron: Shin Jarryn

lustige weihnachtskartenbilder von familien

# 10

Afbeeldingsbron: Erinsa19

  • BLADZIJDE1/7
  • De volgende