Underwater Puppies: nieuwe fotoserie door Seth Casteel

De in New York en LA gevestigde fotograaf Seth Casteel is terug met een vervolg waarin de eerste momenten worden vastgelegd van kleine puppy's die voor het eerst in het water duiken. Casteel legt op briljante wijze de worstelingen, angsten en geneugten vast van puppy's die leren zwemmen. Je kunt ze allemaal zien in zijn aanstaande fotoboek 'Underwater Puppies'.

Herinner je je de schattige onderwaterhondenfotografie-serie van fotograaf Seth Casteel nog? Nu is de in New York en LA gevestigde fotograaf terug met een vervolg dat de eerste momenten vastlegt van kleine puppy's die voor het eerst in het water duiken.

' Om deze serie te maken, gaf ik zwemlessen aan meer dan 1500 puppy's, waarbij ik hun vertrouwen in het water opbouwde en hen hielp om veiligheids- en overlevingsvaardigheden te ontwikkelen, ”Schrijft Casteel. ' De meeste puppy's zwommen maar een paar minuten en waren niet klaar voor foto's, maar sommigen besloten om op eigen houtje te springen en speelgoed te achtervolgen! 'Casteel legt op briljante wijze de worstelingen, angsten en geneugten vast van puppy's die leren zwemmen. Je kunt ze allemaal zien in zijn aanstaande fotoboek ' Onderwater puppy's . '

Meer informatie: Amazon | Facebook | littlefriendsphoto.com | Instagram (u / t: tijd )

Lees verder

onderwater-puppy-dierenfotografie-seth-casteel-10

onderwater-puppy-dieren-fotografie-seth-casteel-7

onderwater-puppy-dieren-fotografie-seth-casteel-4

onderwater-puppy-dierenfotografie-seth-casteel-8

onderwater-puppy-dierenfotografie-seth-casteel-5

onderwater-puppy-dierenfotografie-seth-casteel-9

onderwater-puppy-dierenfotografie-seth-casteel-2

onderwater-puppy-dierenfotografie-seth-casteel-1

onderwater-puppy-dieren-fotografie-seth-casteel-6

onderwater-puppy-dierenfotografie-seth-casteel-3