‘Warcraft'-filmacteurs voor en na computergraphics

Dankzij Reddit-gebruiker Zidden hebben we de kans om te zien hoeveel werk er wordt gestoken in het transformeren van acteurs in hun tegenhangers in de fantasiewereld. Dat is een moeilijkere taak dan je misschien denkt, want het zijn niet alleen de looks die ze moeten krijgen, maar ook de manier waarop ze passen, de pasvorm voor de stem en zoveel andere details die naadloos moeten samenwerken in de uiteindelijke productie.

Als je CGI-personages (Computer Generated Image) zou bespreken, zou je waarschijnlijk de film van James Cameron bespreken Avatar . Maar dit jaar zal een nieuwe film proberen te onttronen Avatar als een hoofdbestanddeel van geweldige CGI, en die film is Warcraft .

Met dank aan Reddit-gebruiker Zidden hebben we de kans om te zien hoeveel werk er wordt verzet om acteurs om te vormen tot hun tegenhangers in de fantasiewereld. Dat is een moeilijkere taak dan je misschien denkt, want het zijn niet alleen de looks die ze moeten krijgen, maar ook de manier waarop ze passen, de pasvorm voor de stem en zoveel andere details die naadloos moeten samenwerken in de uiteindelijke productie.Oh, en zorg ervoor dat je helemaal naar beneden scrolt, waar je kunt zien hoe deze personages er in actie uitzien.

Meer informatie: zidden

Lees verder

warcraft-filmacteurs-cgi-charcters-zidden-1

warcraft-movie-acteurs-cgi-charcters-zidden-6

warcraft-film-acteurs-cgi-charcters-zidden-3

warcraft-movie-acteurs-cgi-charcters-zidden-7

warcraft-film-acteurs-cgi-charcters-zidden-5

warcraft-filmacteurs-cgi-charcters-zidden-8

warcraft-filmacteurs-cgi-charcters-zidden-4

warcraft-film-acteurs-cgi-charcters-zidden-2

warcraft-film-acteurs-cgi-charcters-zidden-9

Bekijk de trailer: