Wayne krijgt een nieuw huis op Amazon Prime Video

De populaire zwarte comedyshow van YouTube Premium, die werd geannuleerd na het eerste seizoen, krijgt in november een nieuwe streaming-homepage.

Na Cobra Kai verhuist Wayne, een andere populaire YouTube Premium-show, naar een ander streamingplatform. De actiekomedie, die in januari vorig jaar in première ging op YouTube, was in de eerste week na zijn debuut meer dan tien miljoen keer bekeken. Fans waren natuurlijk geschokt toen ze te weten kwamen dat het netwerk de serie na het eerste seizoen had geannuleerd. Er zijn tenslotte niet veel shows met een compleet entertainmentpakket zoals deze.

Wayne volgt het titulaire personage, een gewelddadige tiener die op zijn eigen manier probeert het onrecht in de wereld recht te zetten. Door zijn agressieve karakter heeft hij niet veel mensen in zijn hoek. Als zijn stervende vader Wayne vertelt dat zijn moeder en haar minnaar ervandoor zijn gegaan met een auto die hij had moeten erven, zweert hij die terug te krijgen.Hij vraagt ​​Del, het buurmeisje op wie hij verliefd is, om met hem mee te gaan naar Florida, waar zijn moeder woont. Del's familie - haar vader en tweelingbroers - keurt Wayne niet goed wanneer ze samen weglopen, Del's familie en de stadspolitie jagen hen van Massachusetts naar Florida.

Wayne-news

Mark McKenna en Ciara Bravo als Wayne en Del | Bron: IMDb

Voor degenen die niet zijn ingewijd in de unieke charme van Wayne, zijn er nogal wat redenen om naar de show te kijken. Winnende optredens van de hoofdrolspelers, Mark McKenna (Wayne) en Ciara Bravo (Del), en een nog hilarischer optreden van Dean Winters zijn er maar een paar van.

Als je op het artikel hebt geklikt in de hoop meer te lezen over een Batman-serie op televisie, wees dan niet teleurgesteld. De namen zijn niet het enige dat de DC-superheld en deze tiener gemeen hebben, beide beatdowns zijn ongelooflijk bevredigend om te zien.

Het eerste seizoen van Wayne verschijnt op 6 november op Amazon Prime Videoth, 2020.

Hier is de trailer voor de actie-komedie:

Wird es eine Staffel 2 geben, in der es darum geht, wie man einen Dämonenlord nicht beschwört?
Wayne | Officiële trailer | YouTube Originals Bekijk deze video op YouTube

Heb je Wayne gezien? Wil je een tweede seizoen van de show?

Over Wayne

Wayne volgt een ruige tiener uit Massachusetts die op zijn eigen agressieve manier alle verkeerde dingen in de wereld probeert recht te zetten. Als hij erachter komt dat zijn moeder en haar minnaar zijn weggelopen met een Pontiac die hij zou krijgen na de dood van zijn vader, besluit hij hem terug te krijgen met de hulp van Del, zijn buurman en crush.

Wayne ging op 16 januari voor het eerst in première op YouTube Premiumth, 2019. Met Mark McKenna en Ciara Bravo in de hoofdrollen, met Dean Winters in een ondersteunende rol.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com