Waar u op moet letten bij het kiezen van de kleur van de voordeur

Het schilderen van de voordeur is een geweldige manier om uw stoeprand aantrekkelijker te maken en een grote impact te hebben op de algehele schoonheid van uw huis. Voordat u een kleur voor uw deur kiest, moet u met veel dingen rekening houden. Rijd door de buurt en kijk wat anderen hun deuren hebben geverfd. Bepaal welke kleuren je mooi vindt [& hellip;]

Het schilderen van de voordeur is een geweldige manier om de aantrekkingskracht van uw stoeprand te vergroten en heeft een grote impact op de algehele schoonheid van uw huis. Voordat u een kleur voor uw deur kiest, moet u met veel dingen rekening houden. Rijd door de buurt en kijk wat anderen hun deuren hebben geverfd. Bepaal welke kleuren u mooi vindt en welke u niet goed voelt. Hier zijn 5 dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een deurkleur.

1. Persoonlijke stijl

Denk even na over je vrienden en familie en hun deuren, welke vind je leuk en welke niet? Heeft een van je vrienden een zonnegele deur die hun ruimte warm en uitnodigend maakt? Hoe zit het met een andere vriend met een rode deur, hoe voelde je je daarbij? Ieder van ons heeft een persoonlijke stijl en dit komt tot uiting in de kleuren die we selecteren. Je voordeur zal een grote impact hebben, dus je moet een kleur kiezen die je mooi vindt en een die de ruimte zal verbeteren.2. Selecteer een kleur op basis van de huisstijl

Er zijn onuitgesproken regels over welke verfkleuren bij elkaar passen en welke niet. Als het huis een donkerdere kleur op de gevelbekleding heeft, moet deze meestal een lichtere deur hebben. Als het huis een lichte gevelbekleding heeft, moet deze ook een donkerdere deur hebben. Overweeg ook de stijl van het huis, zoals een Engelse bijlesdocent. Je zou waarschijnlijk geen pastelgeel willen op een huis van een bijlesdocent. Ook zou een donkerzwarte pijn er waarschijnlijk niet zo goed uitzien in een Victoriaans huis. Misschien kom je weg met een sinaasappel of een diepblauw op een Middellandse Zee huis plan , maar dat zou er niet zo goed uitzien in een bungalow. Je huis heeft al zijn eigen stijl en het is aan jou om die stijl uit te spelen en te ontdekken wat werkt en wat niet.

19 Disney-Tiere in Menschengestalt neu interpretiert

3. Het kleurenwiel gebruiken

Sommige mensen denken dat het net zo eenvoudig is als het kiezen van een kleur op basis van voorkeur. Geloof het of niet, er is logica en enige wetenschap die in je kleurselectie zit. Een goede plek om te beginnen is om een ​​kleurenwiel te kopen. Dit is een geweldige manier om de kleur tegen de deur te houden en te zien hoe deze zich mengt met de omgeving. Een kleurenwiel bevat complementaire tonen en ook analoge, of kleuren die met of naast elkaar worden gevonden. Dit kan een grote hulp zijn bij het kiezen van de juiste deurkleur.

4. Het juiste soort verf gebruiken

U wilt een verfkleur gebruiken die bedoeld is voor gebruik buitenshuis. Het schilderen van een metalen of houten deur is iets lastiger dan het schilderen van een binnenmuur. Als de deur van metaal is, zorg er dan voor dat de verf bedoeld is voor metalen oppervlakken. U moet de deur voorbereiden en alle hardware verwijderen en de oude afwerking schuren. Primer is altijd het beste om als eerste aan te brengen, maar een paar verflagen zijn voldoende als je geen dure primers wilt gebruiken. Borstels zijn geweldig voor detailwerk en rollers moeten op een deur worden vermeden. Een verfkwast komt in de spleten en zorgt voor een gelijkmatige dekking.

5. Impact maken

De algehele kleur die u selecteert, kan uw huis een geweldige uitstraling geven en kan een impact hebben. De kleur kan nuttig zijn bij het vinden van uw straat voor degenen die bij u thuis komen en het kan ook de finishing touch zijn voor een meesterwerk. De kleur die u selecteert, kan uw emotie tonen en een heldere tint kan energie tonen, terwijl een donkere kleur meer een ingetogen gevoel kan tonen. Veel plezier en kies niet zomaar de eerste kleur die je ziet, durf anders te zijn.

Lustiges Zunder-Bios für Mädchen
Lees verder

Coole Bilder von brennenden Schädeln