Wie is The New Jaw Titan? Is het Falco of Galliard?

Een diepgaande uitleg voor de identiteit van de Jaw Titan. Is het Ymir, Falco, Porco Galliard of Marcel Galliard?

De Jaw Titan - woest, behendig en een van de Nine Titans die de bodem van Paradis Island heeft betreden terwijl hij bezeten was door Ymir en Marcel!

Je zou denken dat met zo'n buitengewone vaardigheid de Jaw Titan enorm zou helpen bij de Paradis Island-operatie. Nou, denk nog eens goed na! Er is meer aan de Jaw Titan dan op het eerste gezicht lijkt - vooral met zijn identiteit!En terwijl ik het laatste themalied van Attack on Titan: The Final Season ('Shock') herhaal, kan ik niet anders dan het belang van Falco in de serie opmerken. Maar wie is hij eigenlijk? Waarom wordt hij zo veel benadrukt in de anime?

Sta mij toe vandaag de krachten van de Jaw Titan en zijn verschillende identiteiten te bespreken.

Tags SPOILERS VOORUIT! Deze pagina bevat spoilers van Attack On Titan.

Deze pagina bevat spoilers van Attack on Titan.

Inhoudsopgave 1. Snel antwoord 2. Sterkte en zwakke punten van de Jaw Titan 3. Falco Grice 4. Porco en Marcel Galliard 5. Wat is er gebeurd met Ymir's Jaw Titan? 6. Over aanval op Titan

een. Snel antwoord

Vanaf aflevering 5 van Attack on Titan: The Final Season is Porco Galliard de huidige houder van de Jaw Titan. Hij is de houder van de Jaw Titan sinds hij zijn debuut maakte in aflevering 1 van The Final Season.

Porco Galliard als Jaw Titan | Bron: Fandom

In aflevering 2 wordt ook onthuld dat Porco een vrouwelijke houder verslond om de kaak van haar te verwerven. Deze vrouwelijke houder heet Ymir en ze heeft de kaak gekregen van Porco's oudere broer, Marcel Galliard.

Vanaf het laatste hoofdstuk van de manga (hoofdstuk 136) is Falco Grice echter de houder van de Jaw Titan. Fans zagen Falco zelfs veranderen in een prachtige vliegende Jaw Titan die Annie, Gabi en het Survey Corps Squad in veiligheid bracht!

Frauen mit langen grauen Haaren

2. Sterkte en zwakke punten van de Jaw Titan

De vorm van de Jaw Titan varieert van bezitter tot bezitter. Toen Ymir in het bezit was van de Kaak, was ze een kleine titaan zonder masker met scherpe tanden.

Ymir als Jaw Titan | Bron: Fandom

Toen Porco en Marcel veranderden in de Jaw, hebben ze volledige klauwen en gezichtsschermen (de kleur van hun haar is een duidelijk verschil). En toen Falco de Kaak activeerde, toonde hij klauwen en een hele grote snavel!

Maar het zijn niet alleen hun fysieke kenmerken die hun vaardigheden, capaciteiten en technieken veranderen, ook variëren van de ene houder tot de andere. Dus laten we deze een voor een doornemen om de sterke en zwakke punten van iedereen te identificeren.

Bilder von Syrien vor dem Krieg
LEZEN: Eren verklaarde de oorlog aan de wereld: hier is wat er is gebeurd

3. Falco Grice

Fans mogen Falco niet onderschatten, alleen omdat hij de jongste is die de Jaw Titan bezit! In feite toonde hij op zo'n jonge leeftijd al vasthoudendheid en uithoudingsvermogen terwijl hij de krachtige Kaak bezat!

De grootste kracht die zijn Jaw Titan toonde, is zijn vermogen om te vliegen. Hij is de enige die het kan. En hij deed het fantastisch om de Survey Corps Squad uit hun nare situatie te redden in Chapter 135!

Er zijn ook zoveel aanwijzingen dat Falco in een vliegende Titan zal veranderen. Zijn naam alleen is gebaseerd op de 'valk' -vogel. Maar nog belangrijker, Falco dronk een deel van het ruggenmergvocht van Zeke's Beast Titan.

Dit verklaart waarom Falco's Jaw Titan op een gespierde vogel lijkt in tegenstelling tot zijn voorgangers. Het verklaart ook waarom Falco's snavel een verbeterd wit pantser biedt om de neus, mond en kin van zijn kaak te beschermen.

Falco Grice | Bron: Fandom

Falco houdt ook van vogels, wat verklaart waarom hij in een vliegende titaan veranderde!

In aflevering 1 van Attack on Titan: The Final Season bijvoorbeeld, is de eerste scène die kijkers zien Falco, liggend op een door oorlog verscheurde woestijn, kijkend naar vogels die in de lucht vliegen.

Hij is uitgeput en zegt steeds tegen de vogels dat ze weg moeten vliegen uit de oorlogsgebieden omdat het te gevaarlijk is!

ich liebe dich mehr ecards

Enkele speciale fysieke kenmerken van Falco's Jaw Titan liggen in zijn kaak: de buitenkaak lijkt op een grote bek omdat het gehard pantser is als resultaat van het ruggenmergvocht van de Beast Titan.

Ondertussen lijkt zijn binnenkaak op de mond en tanden van een mens. Falco's Jaw Titan-vorm kan ook regenereren en snel door de lucht vliegen, omdat de basiskracht van de Jaw behendigheid is. Vlieg Falco! Vlieg en bescherm je geliefde Gabi!

4. Porco en Marcel Galliard

De Jaw Titan van Porco en Marcel Galliard zien er goed uit en lijken op elkaar omdat a) ze broers zijn, en b) ze het ruggenmergvocht van de Titan van het beest hebben ingenomen.

En omdat ze Zeke's ruggenmergvloeistof hadden ingenomen, vertoonden de witte harnassen die ze op hun Jaw Titan bezitten, verhardende vermogens. De kaken van de broers hebben ook een grote bijtkracht.

Marcel Galliard als Jaw Titan | Bron: Fandom

Deze bijtende kracht is zo sterk dat hij anti-Titan-artillerieën zoals kanonnen kan verpletteren! Een primair kenmerk van de kaken van de broers is hun vermogen om in sterke en duurzame materialen te bijten.

Misschien is het omdat de broers hun Jaws activeerden in hun tienerjaren (Porco in zijn late tienerjaren en Marcel in zijn midden-tienerjaren) dat ze zulke ongelooflijke sterke punten bezitten!

Snelheid, behendigheid en regeneratie zijn eigenschappen die Marcel en Porco delen op hun Jaw Titans. Maar enkele verschillen zijn onder meer dat Marcel's Jaw kleiner is dan die van Porco (wiens Jaw een Titan van 5 meter is).

Porco's Jaw is ook sneller dan die van zijn broer. Hij kan van grote afstanden springen en verrassingsaanvallen uitvoeren! Dit wil niet zeggen dat Marcel niet dezelfde prestatie en technieken kan uitvoeren.

Maar het is moeilijk te vergelijken omdat Marcel stierf (werd verslonden door Ymir) nog voordat hij zijn capaciteiten liet zien tijdens de Paradis Island-operatie!

LEZEN: Verlaat Attack on Titan voor altijd Netflix US UK & Canada?

5. Wat is er gebeurd met Ymir's Jaw Titan?

Ymir is de enige Jaw Titan Shifter die de ruggenmergvloeistof van Zeke niet heeft geconsumeerd. Dat is de reden waarom haar kaak niet het geharde pantser bezit dat Porco, Marcel en Falco hebben.

Een eigenschap die me opviel tijdens het kijken naar de anime is hoe Ymir hooguit 60 jaar als Pure Titan door het dorre dessert van Paradis reisde.

Tijdens haar reizen verslond ze Marcel en kwam daarna aan bij The Path door naar de sterrenhemel te kijken.

Ymir | Bron: Fandom

dich laut lachen lassen

Ymir verwierf Marcel's Jaw Titan-krachten op het moment dat ze hem verslond. Het was een ontroerend moment voor Ymir! Vanaf die dag beloofde ze dat ze nooit meer tegen zichzelf zou liegen!

Ze betrad de steden binnen de muren van de koning Fritz, sloot zich aan bij het Survey Corps en stelde Historia in staat om deel te nemen aan de Top 10 van het Survey Corps (omdat ze van haar houdt).

Haar stralende moment deed zich voor in seizoen 2 van Attack on Titan, toen ze haar debuut maakte als de Jaw Titan (dit is ook de eerste keer dat fans een Jaw Titan goed kunnen bekijken!)

Als je naar Ymir's Jaw kijkt, zul je merken dat het een mix is ​​tussen een Pure Titan en een Intelligent Titan. Het is niet puur genoeg om als abnormaal te worden beschouwd.

Maar tegelijkertijd is Ymir's Jaw intelligent omdat a) ze de basisprincipes van vechten kan begrijpen en b) ze efficiënte bewegingen voor gevechten kan demonstreren.

Ymir kan ook haar ledematen regenereren, zoals te zien is tijdens de Utgard Castle-strijd!

Het is ook te danken aan het kleine formaat van haar Jaw dat ze het volgende kan doen: a) snel muren en bomen beklimmen en b) Pure Titans onderwerpen terwijl ze op hun dutjes bijt met haar behendige Jaw Titan.

Eerlijk gezegd bezit Ymir's kaak slechts een gemiddelde kracht en snelheid in vergelijking met haar opvolgers. Maar omdat ze zo geestig is, bezit haar kaak voldoende vastberadenheid om zelf veldslagen te beginnen!

6. Over aanval op Titan

Attack on Titan is een Japanse mangaserie geschreven en geïllustreerd door Hajime Isayama. Kodansha publiceert het in het Bessatsu Shonen Magazine.

De manga begon met serialisering op 9 september 2009 en is nog steeds beschikbaar in 30 tankōbon-formaten.

Liste berühmter historischer Persönlichkeiten

Attack on Titan volgt de mensheid die zich binnen drie concentrische muren heeft gevestigd om zichzelf te beschermen tegen de angstaanjagende titanen die op hen jagen.

Eren Yeager is een jonge jongen die gelooft dat een leven in een kooi vergelijkbaar is met dat van vee en ernaar streeft op een dag buiten de muren te gaan, net als zijn helden, het Survey Corps. De opkomst van een dodelijke Titan zorgt voor chaos.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com