Wie is de volgende sterkste krijger in Universum 7? Granola? Goku of Vegeta?

Dragon Ball Super Chapter 68 plaagt ons met een profetie dat de sterkste krijger van Universe 7 binnenkort zal opstaan. Is het Goku of Vegeta? Of de nieuwe Granola?

Dragon Ball Super Chapter 68 plaagt de opkomst van Universe 7's volgende sterkste jager, die naar verwachting alle Universe 7-jagers zal overtreffen die in het Tournament of Power verschenen.


Blijf scrollen om te blijven lezen Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten. Start Snel lezen

Wie kan deze opkomende krijger zijn die zal matchen met (en overtreffen) krijgers zo sterk als Goku en Vegeta? Verwijst de orakelvis naar een van de twee? Of is het het nieuwe personage genaamd Granolah, om wie de huidige boog naar verwachting zal draaien?Inhoudsopgave 1. Zal Goku een nieuw niveau van Ultra Instinct ontgrendelen? 2. Vegeta's zoektocht om Goku op zijn eigen manier te overtreffen 3. Granola’s Revenge on Frieza & Saiyans 4. Over Dragon Ball Super

1. Zal Goku een nieuw niveau van Ultra Instinct ontgrendelen?

We weten hoe Goku nooit tevreden wordt, hoe sterk hij ook wordt. Hij traint momenteel bij Whis, met als doel zijn Ultra Instinct naar een geheel nieuw niveau te tillen.

We krijgen te zien hoe Goku met elk gevecht is verbeterd. Whis kan hem niet meer aan met vingerbewegingen. Hij wordt gedwongen zijn toevlucht te nemen tot een meer agressieve stijl van vechten.

Goku imiteert zelfs bijna perfect een van de Whis's technieken. Whis weet hoe hij met zijn eigen techniek moet omgaan, en hij stelt Goku voor om aan zijn eigen stijl te werken in plaats van anderen te kopiëren.

Goku's Ultra Instinct Sign | Bron: Fandom

Wie viele Jahreszeiten haben streunende Bungo-Hunde?

Hij herinnert Goku er zelfs aan dat er nog veel ruimte over is om te trainen en te groeien. Het is dus interessant om te zien hoe Ultra Instinct meer verandert in zoiets als de Super Saiyan-vaardigheid, die op verschillende niveaus kan worden onderverdeeld.

Wie man bei einem Date lustig ist

Ondanks dit alles is de kans erg klein dat Goku de krijger van de profetie is, omdat Goku al de sterkste krijger van Universum 7 is, en de orakelvis moet verwijzen naar iemand anders die hem zal overtreffen.

2. Vegeta's zoektocht om Goku op zijn eigen manier te overtreffen

Jarenlang hebben we gezien hoe Vegeta qua kracht altijd een stap achter Goku stond. Nu Goku zijn Ultra Instinct onder de knie heeft, is dit verschil in kracht nog groter geworden.

Vegeta streeft ernaar Goku op zijn eigen manier te overtreffen, zonder Ultra Instinct te bereiken. Ondertussen geeft Beerus hem een ​​hint dat er naast Ultra Instinct andere technieken zijn die de goden gebruiken.

Vegeta | Bron: Fandom

Ultra Instinct is eigenlijk de specialiteit van Angels. Voor impulsieve en emotiegedreven vechters zoals Vegeta bestaan ​​er andere technieken waarbij de gebruikers hun hart niet kalm en rustig hoeven te houden.

Beerus zal zichzelf trainen en indirect verleidt Vegeta om te zien hoe hij zich inspant om deze nieuwe techniek te leren.

Zal deze nieuwe techniek voldoende zijn voor Vegeta om Goku te overtreffen? Het is veel minder waarschijnlijk omdat engelen veel sterker zijn dan de goden van vernietiging, en zoals ik al zei, Ultra Instinct is een engelachtige techniek, dus het zal voor Vegeta moeilijk zijn om Goku te overtreffen met een nieuwe techniek.

3. Granola’s Revenge on Frieza & Saiyans

Granola heeft een zware wrok gekoesterd over Frieza en de Saiyans, die verantwoordelijk waren voor de vernietiging van zijn planeet.

Het enige dat nodig is, is een sterk motief voor een krijger om geboren te worden, en Granolah heeft dat zeker in zich. Bovendien vond de profetie plaats op het moment dat hij besloot sterker te worden dan wie dan ook en alle Cerelianen te wreken.

Dit suggereert dat de nieuwe krijger hoogstwaarschijnlijk Granolah is, die komt om wraak te nemen op Frieza en de Saiyans.

Fantasy-Drahtskulpturen zu verkaufen

Zoals Whis al zei, is de orakelvis die aan slapeloosheid lijdt een slecht voorteken, en Granolah zou de volgende ramp kunnen zijn waarmee Universe 7 te maken zal krijgen.

Muesli | Bron: Fandom

Mann, der wie eine Frau aussieht

Met zijn huidige vermogensniveau maakt Granolah echter geen schijn van kans voor Goku of Vegeta. Hij moet een of andere goddelijke kracht in handen krijgen om ze te overtreffen of te evenaren.

De overblijfselen van Seven-Three kunnen hem op de een of andere manier helpen deze kracht te verwerven waarnaar hij hunkert, of hij kan een van de andere goddelijke technieken in handen krijgen waar Beerus het over had. Ik denk dat we moeten wachten op de komende hoofdstukken om het zeker te weten.

LEZEN: Dragon Ball Super plaagt nieuwe kracht voor de terugkeer van Vegeta en Frieza

4. Over Dragon Ball Super

Dragon Ball Super kwam in serie in juni 2015, bewerkt en geïllustreerd door respectievelijk Akira Toriyama en zijn beschermeling Toyotaru.

Dragon Ball Super tilt het DB-universum naar een ander niveau door de lang slapende God of Destruction, Beerus, te introduceren.

Beerus besloot aanvankelijk om de aarde te decimeren, maar stelt zijn plannen uit wanneer hij het fantastische voedsel ontdekt dat hij nog nooit had gegeten. Hij hoopt ook op een dag tegen Super Saiyajin God te vechten.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com