Vrouw kleedt zich in grappige kostuums wanneer ze met haar hond loopt om haar buren op te vrolijken (8 foto's)

Danseres Clare Meardon vrolijkt haar buren op door zich te verkleden in grappige kostuums wanneer ze haar hond Hendrix meeneemt voor wandelingen.

Nu we zoveel tijd thuis doorbrengen, begonnen velen van ons elke kleine kans om naar buiten te gaan als een speciale gelegenheid te beschouwen. Australiërs verkleden zich bijvoorbeeld in grappige kostuums terwijl ze de vuilnisbakken tevoorschijn haalde en danseres Clare Meardon uit West Cornwall, VK, besloot iets soortgelijks te proberen door zich te verkleden in allerlei hilarische kostuums wanneer ze haar hond Hendrix meenam voor wandelingen.

In een interview met Bored Panda, zei de vrouw dat het allemaal begon als een manier om haar vrienden op te vrolijken die het moeilijk hadden. En hoewel het als een grap begon, zijn we er vrij zeker van dat de buren van Clare graag willen zien met welke creatievere kostuums de danseres zal komen.2015 Nike Air Mag Power Schnürsenkel

Meer informatie: SavvyStudios.co.uk | Facebook

Lees verder

Danseres Clare Meardon begon zich te verkleden in grappige kostuums en nam haar hond Hendrix mee uit wandelen

Afbeelding credits: Geschikt

Hendrix deelde zijn eigen mening over de kostuums van Clare


Afbeelding credits: Geschikt

Clare zei dat ze met de ideeën voor haar kostuums op de proppen komt als ze 's ochtends met haar man Aidan' normale wandelingen 'maakt. De vrouw voegde eraan toe dat ze alleen buiten haar huis wandelt om te voldoen aan de richtlijnen van de overheid.

Afbeelding credits: Geschikt

Clare gaf wat advies aan mensen die fit willen blijven tijdens de quarantaine. 'Houd het licht. Neem het leven niet te serieus. Sta op en doe het, je zult je beter voelen als je iets fysieks of productiefs doet zodra je opstaat, 'zei de danseres. 'Zelfs 10 minuten lichte lichaamsbeweging zal je humeur en endorfine verbeteren en je een betere dag bezorgen.'

Afbeelding credits: Geschikt

“We zijn allemaal verantwoordelijk voor onze eigen gezondheid en welzijn, we zijn hier alleen om u een handje te helpen. We plaatsen korte clips en doen live workouts op onze Facebook en Instagram, of je nu een 1 minuut plank of een heel uur Pilates, dans, stretching of fitness wilt, we hebben het allemaal, ”vervolgde Clare. “Je verdient het om je geweldig te voelen. Al onze trainingen en video's worden gratis gedaan. We willen gewoon wat plezier en fitness voor iedereen delen in deze moeilijke tijd. '

Afbeelding credits: Geschikt

In een interview met Caters News zei Clare dat ze een dansschool runt en daarom veel kostuums heeft die ze zelf maakt. 'Het was de bedoeling dat we in juli een show zouden hebben, dus ik had ze allemaal mee naar huis genomen om dat op te lossen. Ik was het Eve-kostuum aan het repareren, en omdat het een rekbare stof is, is het eigenlijk veel gemakkelijker om mee te werken terwijl je het draagt, dus ik trok het aan, 'zei de danseres.

Op een dag verkleedde ze zich als ballerina, met spitzen en een tutu rokje

Afbeelding credits: Geschikt

Op dat moment besefte Clare dat het een geweldige kans zou zijn om grappige foto's te maken. Ze stuurde de foto's naar haar vrienden en een van hen daagde haar uit om Hendrix mee uit te nemen voor een wandeling in kostuum.

Afbeelding credits: Geschikt

'Toen ze dat zei, hoe kon ik dat dan niet? Nadat ik de eerste clip online had gepost, zeiden mensen dat het bekijken ervan het hoogtepunt van hun dag was en besefte ik hoeveel een slechte tijd veel mensen op dit moment moeten hebben en dat iedereen iets nodig had om om te lachen '', aldus Clare .

Afbeelding credits: Geschikt

De volgende dag verkleedde Clare zich als ballerina en liep ze rond in haar puntige schoenen. 'De hype is zojuist opgebouwd en vanaf daar gebouwd om elke dag een nieuwe video te plaatsen!' zei de danseres.

Ze verkleedde zich ook als een eenhoorn

Afbeelding credits: Geschikt

Afbeelding credits: Geschikt

“Lachen is het belangrijkste medicijn voor iedereen, nu meer dan ooit. Voor mij is geestelijke gezondheid net zo belangrijk als lichamelijke gezondheid. ' zei Clare. 'Je kunt een fantastisch fit lichaam hebben, maar als je hoofd vol negativiteit zit, ben je niet gezond.'

Hendrix is ​​ook betrokken bij alle kostuums van Clare

Afbeelding credits: Geschikt

Hoewel hij er gemengde gevoelens over heeft

Afbeelding credits: Geschikt

Dit is waar Clare al haar kostuums maakt

Afbeelding credits: Clare Meardon

Clare legde uit dat al haar kostuums een deel van haar persoonlijkheid vertegenwoordigen. 'Het superheldenkostuum kwam voort uit een verlangen om‘ fel te zijn ’en vrouwen eraan te herinneren dat ze kunnen zijn wie ze maar willen zijn - ze kunnen tegelijkertijd sexy en brutaal en grappig en belachelijk zijn,” legde de danseres uit.

okay google bring mich in die kirche

Mensen hielden van de hilarische kostuums van Clare