Yashahime Aflevering 23: releasedatum, voorspellingen, online bekijken

Yashahime: Aflevering 23 'The Three Princesses Strike Back' wordt uitgezonden op 13 maart 2021. Crunchyroll zal het streamen.

Aflevering 22 van Yashahime zag de demonische kant van Setsuna nadat haar zegel was verbroken. Lady Zero gebruikte Miroku's spreuk en opende het zegel dat Setsuna's demonische machten onder controle hield.

Disney-Prinzessinnen mit realistischem Haar

Setsuna begon een razernij en vernietigde de stad voordat Towa haar leven riskeerde om haar tegen te houden. Miroku's oudste dochter Kin’u verzegelde eindelijk de krachten terug.De krachten waren echter niet volledig afgesloten en het demonenbloed in Setsuna's lichaam maakte haar woedend en ze zwoer wraak te nemen op Lady Zero.

Later, in de moderne tijd, zag de schoolleraar van Towa de Grim Comet's Japan naderen. Is de Grim Comet een bedreiging voor zowel het moderne als het feodale Japan? Laten we wachten om erachter te komen in de volgende aflevering van Yashahime.

Inhoudsopgave 1. Aflevering 23 Releasedatum I. Heeft Yashahime dit weekend een pauze? 2. Aflevering 23 Speculatie 3. Aflevering 21 Samenvatting 4. Waar Yashahime te kijken 5. Over Inuyasha

1. Aflevering 23 Releasedatum

Aflevering 23 van de anime-anime van Yashahime, getiteld 'The Three Princesses Strike Back', is uitgebracht op zaterdag 13 maart 2021.

Je hebt een paar uur na de officiële Japanse uitzending toegang tot de nieuwste aflevering op Crunchyroll.

I. Heeft Yashahime dit weekend een pauze?

Nee, Yashahime heeft volgende week geen pauze. Aflevering 23 wordt zoals gepland op 13 maart uitgebracht.

Kleider für 4 jährige

2. Aflevering 23 Speculatie

Aan het einde van de 22e aflevering werd een kleine preview van aflevering 23 getoond.

Hanyo no Yashahime Aflevering 23 Preview officieel Bekijk deze video op YouTube

Kleine preview van Yashahime

Towa, Setsuna en Moroha vinden eindelijk Lady Zero's verblijfplaats en proberen haar te vermoorden. Maar Riku belemmert hun plan en vecht tegen de meisjes om Lady Zero te beschermen.

Lady Zero wordt uiteindelijk neergeslagen en Riku lijkt de situatie niet te kunnen bevatten. Fans vragen zich af hoe Riku zal reageren op de dood van Zero. Zal hij proberen haar te wreken?

De preview laat ook zien dat Rin eindelijk haar ogen opent in de Tree of Ages. Sesshoumaru wordt ook bij de boom gezien.

Zal hij Rin kunnen redden?

The Rising of the Shield Hero Anime Release

3. Aflevering 21 Samenvatting

De aflevering begint met het laten zien van het teamwerk van Sesshoumaru en Kirinmaru terwijl ze allebei de Grim Comet vernietigen. Later vermomt Lady Zero zich als Otsuyu Miroku aanvalt en Setsuna's demonische machtszegel steelt.

Setsuna | Bron: Fandom

Ze benadert later de drie meisjes en hypnotiseert Towa om Setsuna's zwaard uit haar handen te wrikken. Nadat ze Setsuna's zegel ongedaan heeft gemaakt, barsten haar demonische krachten los, waardoor ze een beestachtig uiterlijk krijgt.

Lady Zero maakt haar ontsnapping tijdens het hele pandemonium, terwijl Towa en Moroha proberen Setsuna te stoppen om een ​​ramp te veroorzaken.

Towa probeert zichzelf op haar zus te werpen om haar tegen te houden, maar elke methode mislukt. Setsuna bindt uiteindelijk haar krachten in twee vleugels die lijken op de Dream Butterfly en vliegt weg.

Towa haalt Setsuna in en houdt haar tegen en draagt ​​zelfs de pijn veroorzaakt door Setsuna's constante aanvallen. Als oudere zus belooft Towa Setsuna's bewustzijn terug te brengen.

schmutziger elf auf einem regal

Hun regenboogparels vormen samen een soort verbinding en Setsuna komt weer bij bewustzijn. Later verzegelt Hisui's zus Kin’u de machten en Setsuna belooft wraak te nemen op Lady Zero voor de daad die ze heeft gedaan.

De aflevering eindigt met Towa's leraar Osamu Kirin die de naderende Grim Comet opmerkt en later Towa's vader en zus nadert.

LEZEN: Waarom herinnert Moroha zich haar ouders niet in Hanyô no Yashahime?

4. Waar Yashahime te kijken

Bekijk Yashahime: Princess Half-Demon op:

5. Over Inuyasha

Inuyasha, ook wel bekend als Inuyasha: A Feudal Fairy Tale, is een Japanse mangaserie geschreven en geïllustreerd door Rumiko Takahashi.

Kagome Higurashi | Bron: Fandom

Inuyasha ging in première in Weekly Shōnen Sunday op 13 november 1996 en eindigde op 18 juni 2008, waarbij de hoofdstukken door Shogakukan in 56 tankōbon-volumes werden verzameld.

Kagome Higurashi , een 15-jarig schoolmeisje, wordt vervoerd naar de Sengoku-periode van Japan nadat ze in een put in haar familietempel is gevallen. Daar ontmoet ze de halve hond-demon, Inuyasha.

Kagome bezit een krachtig magisch Shikon-juweel. Wanneer een monster uit die tijd het juweel probeert te pakken, verbrijzelt Kagome het juweel in vele stukken. Nu moeten Kagome en Inuyasha de scherven terughalen voordat de boze halve spin-demon Naraku ze vindt.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com