Je favoriete 'Game of Thrones'-personages, gerangschikt van klein naar groot, zullen je verrassen

De makers van Game of Thrones zijn geweldige leugenaars - met behulp van verschillende filmtechnieken laten ze acteurs er slanker of breder, korter of groter uitzien. En aangezien de meesten van ons waarschijnlijk niet de kans zullen krijgen om onze favoriete sterren op straat te ontmoeten, wordt hun echte uiterlijk een soort mysterie. We hebben besloten om het op te lossen en onze meest geliefde GoT-acteurs op lengte te bestellen om een ​​nieuw licht te werpen op hun off-screen persona's.

Game of Thrones Makers zijn geweldige leugenaars - met behulp van verschillende filmtechnieken laten ze acteurs er slanker of breder, korter of groter uitzien. En aangezien de meesten van ons waarschijnlijk niet de kans zullen krijgen om onze favoriete sterren op straat te ontmoeten, wordt hun echte uiterlijk een soort mysterie. We hebben besloten het op te lossen en onze meest geliefde te bestellen GoT acteurs op hoogte om een ​​nieuw licht te werpen op hun persona's buiten het scherm.

Hoewel je waarschijnlijk wel kunt raden wie de kleinste van de cast is, kan de langste persoon op de set als een verrassing komen. Blijf scrollen en je komt er alles achter!(h / t vervelingpanda )

Lees verder

# 1

Afbeeldingsbron: gettyimages.com

# 2

Afbeeldingsbron: instagram.com

Einbeiniger Halloween-Kostümtyp

# 3

# 4

Besetzung von Harry Potter, die gestorben sind

Afbeeldingsbron: gettyimages.com

# 5

Afbeeldingsbron: gettyimages.com

# 6

Afbeeldingsbron: flickr.com

# 7

Afbeeldingsbron: commons.wikimedia.org

Kleidungsstil der 1920er Jahre

# 8

Afbeeldingsbron: broadimage.com

# 9

Afbeeldingsbron: gettyimages.com

# 10

Afbeeldingsbron: famousfix.com

  • BLADZIJDE1/5
  • De volgende