Zeke’s Masterplan: Waarom heeft hij Marley verraden?

Zeke's verraad was onverwacht, maar het moest snel gebeuren. Zeke zou zijn missie die door Grisha in zijn hoofd was geboord, niet hebben opgegeven.

Aanval op Titan seizoen 4, aflevering 8 heeft ons allemaal geschokt. De gebeurtenissen waren in feite ondoorgrondelijk, het laatste seizoen zelf is verbluffend, mensen komen met honderden theorieën.

Aan de ene kant is ons favoriete aardappelmeisje, Sasha, dood, en Gabi is nu het meest gehate personage, en aan de andere kant leren we over Zeke's ultieme verraad.Fans kregen geen kans om op adem te komen, de tranen om Sasha's dood waren nog niet eens opgedroogd, en bam, ze werden weggegooid met Zeke's bekentenis.

Lobotomie vor und nach Bilder

Zeke is niet de persoon die we dachten dat hij was. Hij was tot nu toe de antagonist sinds hij de kant van Marley koos, maar de waarheid is dat hij Marley heeft verraden en met Eren heeft samengewerkt. Zeke stond nooit aan de kant van Marley. Sinds het begin van de serie had hij een plan om de Eldians van hun wrede lot te redden. Om zijn plan te laten slagen, moest hij doen alsof hij de kant van Marley koos.

Tags SPOILERS VOORUIT! Deze pagina bevat spoilers van Spoilers voor Anime Fans of Attack on Titan. Inhoudsopgave 1. Zeke's Masterplan 1.1 Het begin: Zeke heeft zijn ouders verraden 1.2 Wie is Tom Ksaver? Waarom was Zeke het met hem eens? [Grote spoiler] 2. Zeke heeft Marley verraden 3. Hij heeft Eren nodig voor zijn plan 4. Over aanval op Titan

1. Zeke's Masterplan

1.1 Het begin: Zeke heeft zijn ouders verraden

Grisha was niet een van die liefhebbende ouders. Zeke heeft een moeilijke jeugd gehad omdat hij nooit de kans heeft gehad om een ​​kind te zijn. Zijn leven vormde zijn vernietigende neigingen. Zeke werd gedwongen een dubbelagent te zijn en informatie te geven aan de Eldian Restorationist die in Marley woonde.

Zeke verraadt zijn vader en moeder, AOT Seizoen 3 Aflevering 20 Bekijk deze video op YouTube

Zeke verraadt zijn ouders

Omdat Zeke een slimme jongen was, kon hij de situatie goed begrijpen, hij wist dat het plan zou mislukken, en Grisha zal worden gepakt ​Hij probeerde zijn ouders te smeken om zich terug te trekken, in ieder geval zou het leven van zijn grootouder worden gered.

Inliner Spoiler Temidden van dit tumult was Tom de enige die om Zeke gaf en hij wilde niet dat de jonge Zeke zijn leven in gevaar zou brengen. Hij overtuigde Zeke ervan dat zijn ouders inherent gebrekkig waren en niet van hem hielden. Te midden van dit tumult was Tom de enige die om Zeke gaf en niet wilde dat de jonge Zeke zijn leven in gevaar zou brengen. Hij overtuigde Zeke ervan dat zijn ouders inherent gebrekkig waren en niet van hem hielden

Zeke is ongetwijfeld niet het type dat zo gemanipuleerd moet worden dat het zijn eigen keuze was om de plannen van zijn ouders bekend te maken, zodat anderen kunnen worden gered van de dood.

Betekent dit dat Grisha's plan om de Eldianen te redden is mislukt? Het tegenovergestelde gebeurde in het geval van zowel Eren als Zeke. Het enige probleem met Grisha was dat hij zijn idealen aan Zeke opdrong.

1.2 Wie is Tom Ksaver? Waarom was Zeke het met hem eens? [Grote spoiler]

In aflevering 19 van seizoen 3 krijgen we Toms debuut met de naam ‘Xaver’. Tom was een kennis van Grisha en een lid van de Warrior Unit als onderzoeker.

Tom viel voor een Marleyaanse vrouw en trouwde met haar, en de verbintenis werd als taboe beschouwd, dus verborg hij zijn Eldiaanse identiteit voor haar. Nadat ze de waarheid had leren kennen, vermoordde ze hun zoon en vervolgens zichzelf. Tom was er kapot van en viel ten prooi aan zelfhaat en zelfmoordgedachten.

Tom Ksaver | Bron: Fandom

Hij ontmoette Zeke en had interesse in het aanmoedigen van de ondermaats presterende Zeke Tom begon met hem te spelen, waarmee hij Zeke en zijn liefde voor honkbal uitlegde. Van een reeks van vallen en opstaan, Tom werd een vaderfiguur voor hem. Zeke, die nooit liefde van zijn ouders heeft gekregen, werd verzorgd door Tom.

Nadat hij de waarheid over Grisha's plan had vernomen, was Tom geïrriteerd over de manier waarop Zeke werd verwaarloosd en als hulpmiddel werd gebruikt. Hij overtuigde Zeke om zijn ouders in te leveren en zijn loyaliteit aan Marley te bewijzen.

Hij aarzelde, maar toen Tom erop wees dat zijn ouders nooit van hem hielden en dat de enige manier om het doden van degenen die van hem hielden, namelijk Zeke's grootouders, te stoppen, was het noodzakelijk om dit vruchteloze plan te stoppen.

2. Zeke heeft Marley verraden

Zeke heeft Marleyans verraden om Eldia te redden. Hij stond nooit aan de kant van Marley, om te beginnen had elke beweging van hem een ​​diepere betekenis. Zeke heeft de hoogste intelligentie (11/10) van alle personages, en zijn acties werden berekend omdat ze nodig zijn voor zijn masterplan.

Zeke Yeager | Bron: Fandom

Zeke die zijn status als koninklijk bloed zelf verborg, was zeer achterdochtig. Gedurende de manga, Isayama heeft laten doorschemeren dat Zeke Marley zal verraden Zo heeft Zeke in de omslag van deel 23 Marley de rug toegekeerd.

Inline Spoiler Voor hem is de enige manier om de Eldianen te redden en hun redding te brengen, hen te euthanaseren. Zijn denkproces is iets langs de lijn: 'Als de Eldianen onvruchtbaar zijn, zal het ras uitsterven, het probleem is opgelost.' Voor hem is de enige manier om de Eldianen te redden en hun redding te brengen, hen te euthanaseren. Zijn denkproces is iets langs de lijn: 'Als de Eldianen onvruchtbaar zijn, zal het ras uitsterven, een probleem opgelost geval dichtbij.'

Hij gelooft dat Eldains gedoemd zijn sinds hun geboorte, de hele wereld haat hen vanwege hun voorouders, dus het is beter voor het grotere goed als de volgende generatie niet wordt geboren.

3. Hij heeft Eren nodig voor zijn plan

Het naast elkaar plaatsen van het feit dat hij Eldians van hun ellende wil redden en zich bij Marley voegt, heeft geen zin, tenzij je je herinnert dat Marleyans achter de Founding Titan aan zitten.

LEZEN: Waarom wil Marley de Founding Titan?

Zeke heeft de volledige bevoegdheid om het bevel te voeren over de eerste Titan, Ymir Fritz, inclusief zijn bevel dat vereist is voor zijn masterplan. Maar om dat te doen, hij heeft de coördinaat van de Founding Titan nodig om de Paths te openen.

Bilder zur richtigen Zeit gefangen

Eren Yeager | Bron: Fandom

Eren heeft trouwens de Founding Titan en deze zal in de toekomst worden geactiveerd. Zeke had Erena kunnen eten en zijn vaardigheden kunnen opdoen, maar dat kan hij onmogelijk. Geloof het of niet, maar Zeke zorgt voor Eren hij gelooft dat Grisha Eren's jeugd heeft verpest.

Zeke verafschuwt zijn vader tot het punt dat hij gelooft dat het zijn enige plicht is om Eren te redden van de zogenaamde ‘hersenspoeling’ van hun vader. Hij wenst dat zijn jongere broer hem volgt en hetzelfde pad bewandelt als hij.

LEZEN: Waarom zette Eren Yeager het kwaad in de aanval op Titan? Is hij een slechterik of gewoon een antiheld?

Als je geschokt bent door het feit dat Zeke van kant wisselt, wacht dan tot je stomverbaasd wordt als Eren zijn trekking vier kaarten rug aan rug trekt.

Bekijk Attack on Titan op:

4. Over aanval op Titan

Attack on Titan is een Japanse mangaserie geschreven en geïllustreerd door Hajime Isayama. Kodansha publiceert het in het Bessatsu Shonen Magazine.

De manga begon met serialisering op 9 september 2009 en is nog steeds beschikbaar in 30 tankōbom-formaten.

Attack on Titan volgt de mensheid die zich binnen drie concentrische muren heeft gevestigd om zichzelf te beschermen tegen de angstaanjagende titanen die op hen jagen. Eren Yeager is een jonge jongen die gelooft dat een leven in een kooi vergelijkbaar is met dat van vee en ernaar streeft op een dag buiten de muren te gaan, net als zijn helden, het Survey Corps. De opkomst van een dodelijke Titan zorgt voor chaos.

Oorspronkelijk geschreven door Nuckleduster.com